Ότι παιχνίδια παίζει τώρα το pro θα παίζει και το plus σωστα?Απλώς πάω σε μεγαλύτερη οθονη, περισσότερα gb ram και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.Απο επεξεργαστή στα ίδια επίπεδα?
Επιλογή συσκευής
-
-
Ο/H alani-jm έγραψε:
Ότι παιχνίδια παίζει τώρα το pro θα παίζει και το plus σωστα?Απλώς πάω σε μεγαλύτερη οθονη, περισσότερα gb ram και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.Απο επεξεργαστή στα ίδια επίπεδα?
Όχι. Το redmi note 3 pro έχει λιγο καλύτερη gpu. Οπότε ξαναλέω εξαρτάται από το αν παίζεις βαρια παιχνίδια. Στο asphalt 8 για παράδειγμα αν έπαιζες στο τέρμα τις ρυθμίσεις με rn3pro, τότε στο redmi 5 plus θα πρέπει να τις ρίξεις μια σκάλα για να χεις ίδιο smoothness. Παίζεις όμως όντως βαριά παιχνίδια; Εκεί θα κριθεί το αν θα καταλάβεις διαφορές. -
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H alani-jm έγραψε:
-
-
Ο/H alani-jm έγραψε:
Πιστεύετε ότι είναι υποβάθμιση να πάω από rn3pro σε 5plus?
) αλλά δεν θα δεις και μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτό που έχεις. Από εκεί και πέρα ο καθένας κοιτάει πόσα λεφτά θέλει και μπορεί να δώσει και ανάλογα με τις ανάγκες του διαλέγει το κατάλληλο κινητό γι'αυτόν.
Εγώ π.χ. έχω το santoni το οποίο για τις ανάγκες μου ήταν και είναι μια χαρά το οποίο μου το έφεραν από Κίνα 125 ευρώ όταν στην Ελλάδα όταν ήρθε έκανε 200. Με 200+ από Κίνα έπαιρνα το Mi5. Αυτό που θέλω να πω για τις ανάγκες μου ναι μεν καλό ήταν το santoni αλλά δεν άξιζε τα 200 ευρώOpen-source is the future -
Το meizu pro 6 plus στα 180 απο το banggood, δεν το πρότεινε κάνεις..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Το meizu pro 6 plus στα 180 απο το banggood, δεν το πρότεινε κάνεις..
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Το meizu pro 6 plus στα 180 απο το banggood, δεν το πρότεινε κάνεις..
Εμείς θέλουμε εβδομαδιαία rom, factory reset, fastboot rom, format data και να μπορούμε να δίνουμε εντολές μέσω cmd στο κινητό.
Με λίγα λόγια άσε μας Φουκλιτσα μας.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εντάξει @demakhs τα Meizu έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής όπως και roms βρίσκεις (@spideman3) αλλά στο τομέα των roms, των κοινοτήτων και τιμών κερδίζουν τα Xiaomi
Open-source is the future -
Εγω προσωπικά δεν έχω κωλύματα με μάρκα. Ναι συμπαθώ xiaomi και συνήθως εδω ξαναγυρναω αλλά όταν τύχει κάποια καλή τιμή σε άλλη εταιρεία εννοείται ότι το κοιτάω. Το meizu pro 6 plus είναι η περσινή ναυαρχίδα της meizu... Τα 180 ευρώ είναι εξαιρετική τιμή.
-
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Ο/H alani-jm έγραψε:
Πιστεύετε ότι είναι υποβάθμιση να πάω από rn3pro σε 5plus?
) αλλά δεν θα δεις και μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτό που έχεις. Από εκεί και πέρα ο καθένας κοιτάει πόσα λεφτά θέλει και μπορεί να δώσει και ανάλογα με τις ανάγκες του διαλέγει το κατάλληλο κινητό γι'αυτόν.
Εγώ π.χ. έχω το santoni το οποίο για τις ανάγκες μου ήταν και είναι μια χαρά το οποίο μου το έφεραν από Κίνα 125 ευρώ όταν στην Ελλάδα όταν ήρθε έκανε 200. Με 200+ από Κίνα έπαιρνα το Mi5. Αυτό που θέλω να πω για τις ανάγκες μου ναι μεν καλό ήταν το santoni αλλά δεν άξιζε τα 200 ευρώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα