Ελληνικά σε Xiaomi Mi-4W [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Σωστά είναι τότε, κανένα πρόβλημα
Η ρομ που έχεις είναι αρκετά παλιά όμως, θα πρέπει να την αναβαθμίσεις σε νεότερη, με αυτόν τον οδηγό ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
-
Ωραία αναβαθμίζω την rom. Μετά έχω σωστά Ελληνικά και τέλος? Τι γίνεται? λίγο να με κατατοπίσετε στο τι πρέπει να κάνωΤο μεγαλύτερο Ελληνικό Forum για Drones!!
greekdrone.gr/
-
-
Θα κατεβάσεις μία από αυτές:
Από το λινκ του οδηγού και ακολουθείς τον οδηγό...αφού τελειώσει η εγκατάσταση όλα θα είναι ΟΚ -
το κινητό το αγόρασα καινούργιο από το mymegastore. Αυτό. Δεν έχω κάνει ποτέ κάποια αναβαθμιση. Δεν το έχω πειράξει ποτέ.
Άρα το βασικό μου πρόβλημα είναι τα Ελληνικά. Τι κάνω για να τα διορθώσω επειδή φαίνονται πολύ περίεργα.
Στον οδηγό που έδωσε ο NasDriver έχει διάφορες επιλογές. πχ βλέπω ένα σωρό fastboot files! Πιο από όλα πρέπει να κατεβάσω?
=============== Δεκ 5th 2017, 9:56am ===============
Πολύ καλά NAS!!! Ευχαριστώ! Έφτασες στο πρόβλημα μου μόνος σου! Ποια είναι η διαφορά στα 2 files?Το μεγαλύτερο Ελληνικό Forum για Drones!!
greekdrone.gr/
-
ή μπορείς να κατεβάσεις την Ελληνική fastboot , να την περάσεις και να αναβαθμίσεις στην τελευταία μέσω twrp.
-
Ο/H miahlis19 έγραψε:
Ποια είναι η διαφορά στα 2 files?
Επιλέγεις όποια νομίζεις εσύ. -
Η Stable αναβαθμίζει κάθε μερικούς μήνες, ενώ η developer κάθε Πέμπτη
Θεωρητικά η Stable δεν έχει προβλήματα (θεωρητικά πάντα) ενώ η developer επειδή είναι δοκιμαστική μπορεί αν έχει διάφορα bug αλλά κατά καιρούς υπάρχουν developer που έχουν αποδειχθεί τρομερά καλές
Όπως είπε και ο Γιώργος υπάρχει και η λύση της ελληνικής ρομ του φόρουμ -
Ευχαριστώ και πάλι NAS!! Απλά ο γκαβός δεν έβλεπα ότι η μια έλεγε stable Και η αλλη developer! Και δεν μπορούσα να βρω την διαφορά! ήδη φλασάρω! θα έχετε νέα σε λίγο!
=============== Δεκ 5th 2017, 11:03am ===============
Όλα καλά! Τα Ελληνικά διορθώθηκαν!
ήταν αυτό που ήθελα!!
Ευχαριστώ πολύ όλουςΤο μεγαλύτερο Ελληνικό Forum για Drones!!
greekdrone.gr/
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0