Ελληνική ROM σε Mi Νote 3
-
-
Ο/H petrostr3 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά έχω μια μέρα το mi note 3. Είχα περάσει ελληνική ρομ σε προηγούμενη συσκευή. Σε αυτό είναι ίδια διαδικασία απλά δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα?
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτογραφία από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποιά ROM έχεις;
-
.
-
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά
=============== Δεκ 6th 2017, 7:49pm ===============
Μια τελευταία ερώτηση όταν ειχα αλλάξει ρομ στο άλλο κινητό δεν μ την διάβαζε και χρειάστηκε να την περάσω σε κάρτα μνήμης και από εκεί να την εγκαταστήσω τώρα που δεν δέχεται κάρτα μνήμης το κινητό αν μ κάνει το ίδιο τι εναλλακτική έχω? -
θα χρειαστείς στικάκι USB και κάνεις sideload. Γιατί να φτάσεις μέχρι εκεί;;;
-
Μπορείς και ενόσω βρίσκεσαι σε twrp να περάσεις τη ROM μέσα στο κινητό! Αρκεί να έχουν μπει σωστά οι drivers.
-
-
Ο/H petrostr3 έγραψε:
Παιδια παρατήρησα ότι στην xtrv δεν έχει αναγνώριση προσώπου για ξεκλείδωμα ισχυει η δεν το βλέπω κάπου ενώ πριν ειχε στην κινεζική
=============== Ιαν 11th 2018, 3:11am ===============
Κάποια απάντηση? Ξέρει κάποιος?
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μυστήρια πράγματα...
-στο φάκελο του adb έχω κατεβάσει το twrp για jason
-δίνω εντολή fastboot flash recovery recovery.img (μου βγάζει και μηνυμα writing recovery)
-δίνω εντολή fastboot reboot κρατώντας το volume up
-εμφανίζεται η αρχική εικόνα του twrp αλλά μετά από λίγο το γυρίζει στο logo του mi και μπουτάρει κανονικά
Αν δοκιμάσω να μπω recovery, βλέπω ότι έχει μείνει το εργοστασιακό. Τι μπορεί να κάνω λάθος πάλι;
=============== Ιαν 18th 2018, 12:15am ===============
Με αυτό εδώ μπήκε unofficial twrp Released For Xiaomi Mi Note … | Android Development and Hacking
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα