Καλησπέρα.Προσπαθώ εδώ και μέρες να πραγματοποιήσω μια αγορά από ένα ξένο site (bookdepository.com) και βάζω ως τρόπο πληρωμής κάρτα.Η κάρτα μου είναι Debit Mastercard.Το θέμα είναι πως δεν την δέχεται.Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; μήπως χρειάζεται να βγάλω ειδική κάρτα στην τράπεζα για online αγορές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Online αγορές με χρεωστική κάρτα.
-
-
Ο/H Sakis Shinigami έγραψε:
Καλησπέρα.Προσπαθώ εδώ και μέρες να πραγματοποιήσω μια αγορά από ένα ξένο site (bookdepository.com) και βάζω ως τρόπο πληρωμής κάρτα.Η κάρτα μου είναι Debit Mastercard.Το θέμα είναι πως δεν την δέχεται.Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; μήπως χρειάζεται να βγάλω ειδική κάρτα στην τράπεζα για online αγορές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κάνε έναν λογαριασμό Paypal για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, και αν τα μαγαζιά που πας να αγοράσεις δεν έχουν Paypal, τότε μην προχωρείς σε αγορές. -
Ο/H Sakis Shinigami έγραψε:
Βεβαιώσου ότι δεν έχει λήξει ή ότι έχεις υπόλοιπο διαθέσιμο. Την έχω πατήσει γι' αυτό στο λέω
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0