Διαφήμιση

Online αγορές με χρεωστική κάρτα.

• Online αγορές με χρεωστική κάρτα.

Καλησπέρα.Προσπαθώ εδώ και μέρες να πραγματοποιήσω μια αγορά από ένα ξένο site (bookdepository.com) και βάζω ως τρόπο πληρωμής κάρτα.Η κάρτα μου είναι Debit Mastercard.Το θέμα είναι πως δεν την δέχεται.Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; μήπως χρειάζεται να βγάλω ειδική κάρτα στην τράπεζα για online αγορές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Ο/H Sakis Shinigami έγραψε:

Καλησπέρα.Προσπαθώ εδώ και μέρες να πραγματοποιήσω μια αγορά από ένα ξένο site (bookdepository.com) και βάζω ως τρόπο πληρωμής κάρτα.Η κάρτα μου είναι Debit Mastercard.Το θέμα είναι πως δεν την δέχεται.Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; μήπως χρειάζεται να βγάλω ειδική κάρτα στην τράπεζα για online αγορές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
      Γνώμη μου είναι να αποφέυγεις της αγορές με πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες γιατί κινδυνεύεις να χάσεις μέχρι και τα χρήματά σου.
      Κάνε έναν λογαριασμό Paypal για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, και αν τα μαγαζιά που πας να αγοράσεις δεν έχουν Paypal, τότε μην προχωρείς σε αγορές. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • RE: Online αγορές με χρεωστική κάρτα.

Ο/H Sakis Shinigami έγραψε:

Κάνε paypal, σύνδεσε την και δοκίμασε ξανά.
      Βεβαιώσου ότι δεν έχει λήξει ή ότι έχεις υπόλοιπο διαθέσιμο. Την έχω πατήσει γι' αυτό στο λέω :P

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση