Παιδια δεν ανοιγει ξαφνικα εκλεισε απο μονο του τι να κανω;εχω αρχεια μεσα φφφ
Δεν ανοιγει κολαει στ muiu log βοηθεια!!!
-
-
Ποια rom έχεις? Έχεις ξεκλείδωτο bootloader?
Τι εννοείς έκλεισε από μόνο του? Προσπαθείς να το ανοίξεις και βλέπεις μόνο το Mi?Open-source is the future -
Ειναι τις γυναικας μου τις εκλεισε μονο τ κ οταν παταει να ανοιξει κολλαει στο λογοτυπο λοιπον οπως το ειχαμε παρει απο το phonearena καταστημα ειναι λογικα κλειδωμενο μπαινει σε fastboot k δονιζει αλλα δεν μπαινει μεσα κ εχει αρχεια κ φωτος μεσα τι κανω;
-
Για ποιο κινητό μιλάμε? Δεν είχες δει ποια rom είχε ε?
Αρχικά βάλε drivers στον υπολογιστή σου ==> ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ DRIVERS ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ XIAOMI ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ WINDOWS X64 & X86
Μετά αφού μπαίνει σε fastboot, ακολούθησε αυτό τον οδηγό για να δεις αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader ==> ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΑΝ Ο BOOTLOADER ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ Ή ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟΣ
Θέλουμε επίσης το κινητό να είναι φορτισμένοOpen-source is the future -
-
Αν θες να σε βοηθήσουμε καλό θα είναι να βάζεις και ένα print screen με τα μηνύματα λάθους που σου βγάζει ο υπολογιστής σου.
Ξανά τρέξε το αρχείο xdi.exe που κατέβασες από το λινκ που σου έβαλαν τα παιδιά και βάλε φώτο να δούμε τι γίνεται.
Από μπαταρία πως ήταν όταν έσβησε ? Δοκίμασες να το βάλεις σε φορτιστή τοίχου να φορτίσει για 5-6 ώρες ? -
την εγκατασταση την κανω καλα εχω μπει σε τεστ mode αλλα την συσκευή δεν την βλεπει σωστα την βλεπει σαν αγνωστη συσκευή usb απότυχια αιτησης περιγραφης συσκευης αυτό γραφει...ειχε μπαταρια όταν εκλεισε ξαφνικα και το εβαλα ολη νυχτα σε τοιχο να φορτησει...μονο σε fast mode μπαινει κ recovery το οποιο δεν εχει clear και τα γνωστα..
-
Μπες σε fastboot και κάνε έλεγχο του bootloader εάν είναι ξεκλείδωτος ή όχι και βάλε φώτο με το αποτέλεσμα.
-
device unlclocked false λεει είναι?
-
Κλειδωμένος είσαι Καρντάση
-
και τι κανω τωρα δεν υπαρχει τροπος να μπω?να μην χασω τα αρχεια μ?
=============== Δεκ 7th 2017, 11:15am ===============
καμια ιδεα να μην χασω τα αρχεια μ?
=============== Δεκ 7th 2017, 11:28am ===============
καμια ιδεα? -
Θυμάσαι αν είχε μέσα στο κινητό Mi Account;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0