[XTRV-7.12.7 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 08/12 19:00)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
καλησπερα σας, μετα απο τρομερα θεματα με την μπαταρια σε kenzo, εκανα καθαρη εγκατασταση της νεας ρομ.
δυστυχως ομως κατα τον ελεγχο της νεας ρομ και με λαχταρα να το στησω απ την αρχη, ειδα κατα τον συγχρονισμο να εγκαθιστονται ολες οι παλιες μου εφαρμογες απ μονες τους και ολα τα αρχεια να βρισκονται κανονικα στη μνημη του κινητου.
Δε θα επρεπε να ειναι ολα καθαρα?
Στο συγχρονισμο μεσω i.mi.com εχω βαλει να συγχρονιζονται μονο επαφες, μηνυματα και φωτογραφιες -
-
Ο/H THUKIS έγραψε:
Καλημέρα παιδιά ,
Σε Ido μετά από FR ανοίγω το Facebook και κλείνει μόνο του μετά από 10 δευτερόλεπτα . Το κάνει σε κανέναν άλλο ;
-
Κυκλοφορησε global 7.12.8 χθες βράδυ???? Έχει κάτι νέο ή είναι για τις συγκεκριμένες συσκευές που λέει; Μήπως; Άλλαξαν τον μάνα browser κατόπιν εορτής ?????
" Γεωπόνος”
-
-
Καλησπέρα "φόρεσα" την kenzo xtrv 7.12.7 sto note 3 pro και δεν συγχρονίζει το album με το mi cloud
καμιά ιδέα;
ευχαριστώ -
Ο/H Giannis Decadencia έγραψε:
Απο την xtrv σε αρωμα πάω κανονικά με twrp?σορυ αν είμαι off topic
Ο/H kkabouri έγραψε:
Καλησπέρα "φόρεσα" την kenzo xtrv 7.12.7 sto note 3 pro και δεν συγχρονίζει το album με το mi cloud
καμιά ιδέα;
ευχαριστώ
-
ευχαριστώ δεν θα χρειαστεί f.reset φοράω την τελευταία
-
Ευχαριστω
Αν έχω καταλαβει καλά φοράω την dev
Για να πάω μελλοντικά σε stable θα χρειαστώ wipe;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0