[XTRV-7.12.7 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 08/12 19:00)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Κυκλοφορησε global 7.12.8 χθες βράδυ???? Έχει κάτι νέο ή είναι για τις συγκεκριμένες συσκευές που λέει; Μήπως; Άλλαξαν τον μάνα browser κατόπιν εορτής ?????
-
-
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Καλησπέρα σε όλους,
αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά τα οποία προσπαθούν να μας δίνουν πάντα την τελευταία Rom για τα κινητά μας.
Έβαλα και εγώ την XTRV-7.12.7 & ARΩMA στο Redmi Pro και παρατήρησα την εξής δυσλειτουργία η οποία παρουσιάζεται ΜΟΝΟ στο Gmail. Όταν γράφω ένα νέο mail ή απαντάω σε κάποιο άλλο παρατηρώ ότι μόλις προσπαθήσω να διορθώσω κάτι από αυτά που έγραψα εξαφανίζεται το πληκτρολόγιο (το οποίο είναι το SwiftKey Keyboard). Η αλήθεια είναι ότι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και στην προηγούμενη version και ήλπιζα να διορθωθεί σε αυτήν. Έχει κάποιος καμία ιδέα του τι μπορεί να φταίει? -
Δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό δεδομένων και στις δύο εφαρμογές, swiftkey + gmail
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό δεδομένων και στις δύο εφαρμογές, swiftkey + gmΤο έχω κά
-
-
Ευχαριστουμε παιδια.
-
Εγω έχω παρατηρήσει το εξής ενοχλητικό...
Μερικές φορές εξαφανίζετε το πληκτρολόγιο... Ανεξάρτητα που βρίσκομαι... messenger viber η sms... Απλά δεν εφανιζει το πληκτρολόγιο... το εμφάνιζε κ σε προηγούμενες εκδόσεις. Έχει παρατηρηθεί?? Υπάρχει λύση??? -
Το είχα ξαναγράψει πριν κάνα δυο εβδομάδες.
Στις τελευταίες 4-5 Aroma ROM σε Kenzo παρατηρώ μια πολύ μεγάλη πτώση στην ισχύ του WiFi. Σήμερα λοιπόν μιας και είχε έρθει φίλος μου στο σπίτι κάτοχος του Redmi note 4X είπαμε να τα δοκιμάσουμε δίπλα δίπλα για να μου φύγει η απορία.
Λοιπόν σε απόσταση 5 περίπου μέτρα από το router και με τα κινητά δίπλα δίπλα το Kenzo έδειχνε 54% ενώ το Redmi note 4X 100%.
Την ένδειξη αυτή μας έδωσε και στα δύο κινητά ή εφαρμογή WiFi Manager.
Άρα λοιπόν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στις τελευταίες ROM στο Kenzo.
Να σημειώσω εδώ ότι μεχρι πριν κάνα μήνα περίπου δηλαδή πριν 4-5 ROM η ισχύς ήταν πάντα στο 90 με 100%
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@jimmynet
Όταν μία ROM έχει πρόβλημα, είναι κοινό για όλες τις συσκευές που φοράνε την ίδια ROM.
Από την στιγμή που κάτι τέτοιο δεν έχει αναφερθεί από άλλους, εστίασε περισσότερο στην συσκευή σου, και στο τι μπορεί να άλλαξε σε αυτήν την περίοδο που άρχισες να έχεις προβλήματα.
Μήπως έχεις κάποια θήκη που σου κάνει την ζημιά ?
Μήπως η συσκευή σου έπεσε, με αποτέλεσμα να ξεκουμπώσει από το τράνταγμα καμία φίσα της εσωτερικής κεραίας του WiFi ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0