[XTRV-7.12.7 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 08/12 19:00)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Λοιπόν την τράμπα την έκανα αλλά καμία αλλαγή. Αυτό όμως που βρήκα μετά από δοκιμές είναι ότι φταίει το 4g. Μόλις γύρισα την κάρτα σε 3g τότε φουλ το σήμα, άσχετα με την θέση. Το έχει κανένας άλλος; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το 2017 μέσα στην Θεσσαλονίκη δεν έχουν καλό σήμα 4g. Μήπως μπορούμε να το βοηθήσουμε μέσα από την ρομ;
-
Λοιπον καλημερες να πω ετσι δυο πραγματάκια οσο αφορα το mido. Εχω παρατηρήσει στις 3 τελευταίες ρομ οτι εχω αδύναμο wifi και συν τις άλλες δυσκολεύεται πολύ με το ρουτερ το σπιτιού ενω ειναι συνδεμένο δείχνει δεν εχει ίντερνετ.
τι εχω δοκιμασει επανεκκίνηση στο ρουτερ μου ωστε να ανανεωθεί η ip τι στο κινητό έχω κανει διαγραφη δυκτιο ωστε να ξαναπεράσω απο την αρχη το ρουτερ, δυσκολεύεται ενώ συνδέεται δεν εχει το κινητο ίντερνετ
Το mipad2 και το redmi2 της γυναίκας δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο θέμα, γιατί νομιζα οτι το ρουτερ αρχίζει και παραδίδει, μονο το mido εχει το θέμα -
-
Δεν ξέρω για σας αλλά από stable σε developer μόνο καλύτερα μπορώ να πω. Και η μπαταρία καλύτερη είναι. Φυσικά έκανα fr και όλα καλά. Μόνο η μετάφραση σε κάποια σημεία είναι ατελής. Φαντάζομαι ότι θα γίνει και αυτό στο μέλλον.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημερα παιδιά εχω το redmi pro omega κατέβασα την 9 (όλα πολύ καλά ) το μόνο θέμα που έχω είναι με το mi account .... φαίνεται να έχω συνδεθεί στο mi account στις ρυθμίσεις (κάνει συγχρονισμό σε όλα εκτός από το άλμπουμ) δε γινεται συγχρονισμός στις φωτογραφίες μου και όταν πάω από το άλμπουμ να κάνω συγχρονισμό μου γράφει ότι ο λογαριασμός Μi δεν υπάρχει.
-
Σχετικά με το θέμα με το wi fi παρατήρησα και εγώ στην τελευταία arωma στο mi5s plus ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει ξαφνικές αποσυνδεσεις και μετά ξανά συνδέεται.Το δοκίμασα εκτός του σπιτιού μου σε άλλα 2 ρούτερ.Επισης το κινητό είναι μπιμπελό δεν έχει χτυπήματα δηλαδή και δεν έχω αλλάξει θήκη τελευταία
-
-
-
Ο/H PanoS_x έγραψε:
-
@PanoS_x
Σε πολλές συσκευές το downgrade οδηγεί σε NO sim ή άλλα πρόβληματα , αυτό έγινε και στη δική σου περίπτωση , ή θα βάλεις πάλι αυτή που είχες μήπως και επανέλθουν όλα όπως ηταν ή πας για factory reset ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0