[XTRV-7.12.7 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 08/12 19:00)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Στην τελευταία άρωμα 7.12.7, σε κινητό redmi pro omega, παρατήρησα πως δεν συγχρονίζει στο mi cloud, το άλμπουμ. Επίσης μετά από λίγα λεπτά σε instagram ή Facebook είχα κόλλημα του κινητού και αναγκαστική επανεκκίνηση. Πολλά bug. Δυστυχώς γύρισα στην 7.11.9 που είναι από τις καλύτερες τελευταίες που έχει περάσει. Σταθερή μπαταρία και ούτε μια επανεκκίνηση. Απλά τα αναφέρω μήπως αλλάξει κάτι.
Καλή συνέχεια παιδιά. Καλή δουλειά.Redmi Note 5G7
-
-
Παιδια εχει κανεις θεμα με την ταχυτητα οταν καταβαζεται με wifi μεσω play store?Αμα βαλω να κατεβασω μια εφαρμογη και δεν σκαλιζω το τηλεφωνο κανει download με φουλ ταχυτητα.
Αμα το πειραξω ομως εστω και ενα ακουμπησω την οθονη για λιγο η ταχυτητα πεφτει...Το ιδιο θεμα ειχα και στην ελληνικη ρομ και στην xiaomi.eu developer στο mi max 2 και στο καινουριο μου mi note 3...
Mε τα δεδομενα δεν εχω θεμα οταν κατεβαζει.
Να σημειωσω οτι στις official global δεν ειχα κανενα θεμα και μετα 2 κινητα.
Ευχαριστω πολυ!Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Τις τελευταίες δύο μέρες δοκιμάζω το GPS και σαν να έχω παρατηρήσει σαν να δυσκολεύεται στο να κλειδώσει σε δορυφόρους, άλλες φορές χάνει το σήμα και κάποιες άλλες κλειδώνει σε 3-4 δορυφόρους. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος. Νομίζω ότι οι προηγούμενες Ρομ σε θέμα Gps ήταν καλύτερες.
-
Πέρασμα της 7.12.14 σε RN2 με ΟΤΑ όλα καλά.Μου κάνει κάποια μικρά κολληματάκια όταν υπάρχουν ανοιχτές αρκετές εφαρμογές αλλά μπορεί να είναι επειδή μόλις μπήκε η ROM.θα κάνω κ επαννεκίνηση ,θα το δουλέψω λίγο να δούμε.Ευχαριστούμε παιδιά κ πάλι
edit : Μετά από 2-3 επανεκκινήσεις νομίζω πως έστρωσε.Μια χαρά πάει προς το παρόν -
-
Μόλις περάστηκε η νέα XTRV με επιτυχία όπως πάντα .
Τί παίζει με την εφαρμογή της Google και πώς παίρνει δρόμο?
Redmi Note 3 Pro -
-
Παιδιά καλησπέρα.
Έβαλα σε Redmi Note Pro (LEO) σε φίλο την ROM σας (xiaomi-miui-hellas-7.0_leo_XTRV_Stable_V9.1.2.0).
Επειδή φοβάμαι μήπως πατήσει κάτι κατά λάθος, πώς μπορώ να κάτω το power menu ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ επιλογή για recovery / fastboot?
Επίσης ξέρει κανείς γιατί στο Viber δεν μου εμφανίζει το κουμπάκι GIF ? -
κατεβασα σΑΝ ΧΕΛΩΝΑ απο updater μολις τωρα και θα ηθελα μια πληροφορια......κατεβαζω απο updater και κανω εγκατασταση αμεσως οπως μου λεει,αν θελω να ξανακανω εγκατασταση για να αλλα κατι μπορω μεσω twrp με αυτο το zip Η πρεπει να κατεβασω αλλο απο το mail οταν το στειλετε ??
επισης μου λετε τι ειναι το DPI ΕΠΙΛΟΓΕΣ??
=============== Δεκ 15th 2017, 6:18pm ===============
εκανα και μια εξυπναδα ετσι επειδη ειμαι μ@λ@κ@ς χαχαχαχα με το που τελειωσε την εγκατασταση και δειχνει αστραπιαια την κλειδαρια πριν δειξει το logo MI τραβηξα ξεκλειδωμα αμεσως να δω τι κανει και με πηγε twrp δειχνωντας μου στην εγκατασταση ERROR 11και ξαναεκανα εγκατασταση βαζοντας το δαχτυλο αλλου μακρια απο την οθονη ξανα
" Γεωπόνος”
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0