Καλησπέρα νέος στην συσκευή απλά εχω ένα θεματάκι με τον διαμοιρασμό internet μέσω της Mobile συνδεσης που εχω, η οποία είναι Vodafone. Οι συσκευές συνδέονται κανονικά στο wifi hotospot αλλά δεν έχουν internet. Βρήκα μια πρόχειρη λύση όπου απλά ρίχνω το δικτυο τηλεφωνίας από prefer LTE (4G) σε Prefer 3G και οι συσκευές τότε έχουν internet. Υπάρχει κάποια άλλη λύση για το συγκεκριμένο θέμα?
wifi hotspot tethering not sharing internet
-
-
-
Είναι ένα θέμα να κανεις root την συσκευή και θα ήθελα να το αποφύγω πρός το παρόν. Έχει παρατηρησει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό στο συγκεκριμενο κινητό?
=============== Δεκ 9th 2017, 9:59pm ===============
Τελικα ειναι θεμα dns, οπότε πρόχειρη λυση για τα pc έχω, αλλά για τα κινητα έχω πρόβλημα.
=============== Δεκ 10th 2017, 10:32pm ===============
Οπότε το wireless hotspot δουλέυει αν βάζω εγω χειροκίνητα τον DNS server 8.8.8.8 στο pc που συνδέεται στο Hotspot. Για τα κινητά ομως πρέπει να βαζω στατικες διευθύνσεις για παίζουν και αυτά. Υπάρχει άλλη λύση? -
Νομίζω νομίζω ότι έχουμε δώσει αρκετά χρήματα για τηλέφωνο για να χρειάζεται τέτοιες πατέντες για κάτι τόσο βασικό....υπάρχει ελπίδα να το φτιάξουν?
-
-
Καλημέρα. Εγώ δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ. Είμαι σπίτι και πήρα ένα ταμπλετ μικρό που έχω αποσύνδεσα και τα 2 απο το WiFi του σπιτιού και άνοιξα στο mi6 το hot-spot. Εμένα συνδέθηκε αμέσως το ταμπλετ!!
Χωρίς να αλλάξω και εγώ κάτι.Τα δεδομένα που δίνει είναι από τα data που έχει ο καθένας μας στο πρόγραμμα του ή δίνει δεδομένα αφού συνδέσει το mi6 μέσο wifi δικτύου?? Πως λειτουργεί??
Υπόψιν είμαι με το δίκτυο της Wind !!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Χρόινια πολλά, το πρόβλημα υπάρχει μόνο με πάροχο την Vodafone, δηλαδή αν βάλω κάρτα ote τότε δεν υφίσταται κάποιο θέμα. Έχω ψάξει και σε άλλα forum και το έχουν και άλλοι χρήστες με την Vodafone και όχι μόνο στην Ελλάδα. Δύο είναι οι λύσεις, μία το ρουτάρεις και υπάρχει τροπος για να λυθεί ή η πατέντα που περιάγραψα παραπάνω.
-
Παιδιά καλησπέρα και εγω νέος στο φορουμ, απεκτηρα προσφατα το Μι6 και μεχρι πριν 2 μερες ημουν αρκετα ευχαριστημενος, πριν
ανακαλυψω οτι δε κανει sharing τα δεδομενα οταν κανω hotspot.
Ο αριθμός μου ειναι voadfone, η sim μου γραφει πισω κωδικο 2042 (καινουργια) , ενω με sim της cosmote και sim vodafone με κωδικο 2032 (παλιοτερη)
λειτούργησε το hotspot κανονικα.
Εχω επικοινωνήσει με infoquest και vodafone, εχω πειραξει ολες τις πιθανες ρυθμίσεις , χωρις αποτελεσμα. Καποιες φορες λειτουργει για καποια δευτερολεπτα, καποιες αλλες ελαχιστες κανονικα, η λειτουργια του ειναι διαλειπτικη. Συνηθως βεβαια δεν λειτουργει καν.
Δε θελω να το ρουταρω καινουργιο κινητο, τα φωτα σας παρακαλωωω!!!!!
(φιλε kos-miui προσπαθω να κανω την πατεντα που λες με το DNS 8.8.8.8 χειροκινητα, αλλα μαλλον κανω κατι λαθος ή δε μου λειτουργει. απλα αλλαζεις μονο αυτο εκει που λεει preffered DNS???) -
Καλησπέρα φίλε, ακριβως αυτό, απλά βάζεις το static dns στην συσκευή που θες να μοιράσεις internet και λειτουργεί. Όπως είπα είναι πρόβλημα της vodafone και μόνο με τα xiaomi, κάποιος απο τους δύο θα έπρεπε να το φτιάξει, τουλάχιστον σε εμας που δεν θέλουμε να ρουταρουμε τις συσκευές μας ακόμα.
-
Ο/H kos-miui έγραψε:
Καλησπέρα φίλε, ακριβως αυτό, απλά βάζεις το static dns στην συσκευή που θες να μοιράσεις internet και λειτουργεί. Όπως είπα είναι πρόβλημα της vodafone και μόνο με τα xiaomi, κάποιος απο τους δύο θα έπρεπε να το φτιάξει, τουλάχιστον σε εμας που δεν θέλουμε να ρουταρουμε τις συσκευές μας ακόμα.
-
Καλησπέρα με την τελευταία αναβάθμιση MIUI Global 9.2 Stable - 9.2.3.0(OCAMIEK) το Bug δεν υπάρχει πιά και το internet sharing δουλεύει κανονικά.
Ευχαριστούμε Xiaomi
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0