Το κινητό φορτιζόταν με διαφορετική μάρκα φορτιστή (LG) και την Παρασκευη το πρωι είδαμε ότι δεν λειτουργουσε η θήρα φόρτισης, το volume down και το power button. Έχει ελληνικη rom μεσα απο εδω το site. Δεν είναι αποσπώμενη για να βγαλω την μπαταρια. Τι να κανω? Μου μενει με 10% μπαταρια.. Την θηρα την εχω δοκιμασει και με αλλον φορτιστη αλλα δε δουλευει και επισης σαν μετακινησης δεδομενων στο pc το ιδιο και με αλλο κινητο και παλι δεν το διαβαζει? Καμια γρηγορη συμβουλη?
Προβλημα με Powerbutton/ Volume down και θήρα φόρτισης.
-
-
Άλλο καλώδιο δοκίμασες ?
Δες και με ένα φακό μήπως έχει πάρει κανένα σκουπιδάκι μέσα στην usb θύρα που δεν αφήνει να γίνει σωστή επαφή. -
Οχι. το εχω δοκιμασει και με αλλο φορτιστη και με αλλο καλοδιο. διπλα μου εχω το δικο μου το RN2. Και τα διαβαζει τα καλωδια και τους φορτιστες... το βισμα απο κατω απο τι ειδα δεν εχει χαλασει για να πω οτι δεν εφαπτει σωστα... τουλαχιστον να το εβαζα στο recovery να του περνουσα αλλη ρομ αλλα δε θα αντεξει η μπαταρια του...
-
Αν δεν κάνει πουθενά επαφή μάλλον έχει καεί η usb θύρα και θέλει αντικατάσταση ή από κάποιο πέσιμο ξεκουμπώθηκε κάποιο βύσμα.
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0