εχω το xiaomi redmi 3x και αφου το ανοιγω και περναω τα πιν μετα μου πεταει ενα κωδικο android για να ανοιξει τι ειναι αυτο?μπηκα recovery και εχει μονο wipe all data και fastboot...ειναι κλειδωμενο bootloader και δεν θελω να χασω τα δεδομενα απο μεσα τι κανω?
τα φωτα σας παρακαλω!!!ζηταει κωδικο android?
-
-
Είχες τίποτα κανένα μοτίβο κλειδώματος ??
-
δακτυλικο αποτυπομα το οποιο δε δουλευει κ πιν το οποιο παλι δεν το ποιανει
=============== Δεκ 12th 2017, 2:57pm ===============
βαζω το κωδικο και μου λεει μετα απο 3 αποτυχημενες προσπαθειες η συσκευη θα καταργηθει -
Στο παρουσίασε μετά από κάποια αναβάθμιση που έκανες ?
-
οχι φιλε μου ειχε brickari πριν λιγες μερες χωρις λογο δεν ειχα αλλαξει ρομ ηταν η δικη του γτ το εχει η γυναικα μου μας εκλεισε κ κολουσε το miui logo δεν εκανε τπτ...τωρα μετα απο μερικες μερες ανοιξε ζηταει τα πιν κανονηκα και εβγαλε αυτον τον κωδικο android..το θεμα ειναι οτι δεν θελω να χασω τα αρχεια απο μεσα...
-
Φοβάμαι ότι τα αρχεία εάν δεν τα συγχρόνιζες με κάποια λογαριασμό είναι επίφοβα για απώλεια
Μήπως έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader ? -
Σάμπως δύσκολο αυτό που ζητάς να μην χάσεις τα αρχεία σου.
-
υπαρχει κανενα τροπος να φλασαρω ρομ global χωρις να κανω ξεκλειδωμα τον bootloader?ειναι κλειδωμενος υπαρχει τροπος να τον ξεκλειδωσω μεσω pc?
-
-
φφφ τουλαχιστον πειτε μου πως περναω αλλη ρομ απο πανω...τι κανω?
-
Δεν χρειάζεται να αλλάξεις ρομ, αν πατήσεις λάθους κωδικούς θα κάνει μόνο του factory reset και θα ανοίξει κανονικά...αλλά...θα χαθούν τα δεδομένα σου από μέσα
-
τωρα το ειδα το μυνημα την στιγμη που εκανε factory reset....φφφ την πατησα...λοιπον...παμε απο την αρχη...θελω να ξεκλειδωσω τον bootloader και να περασω ελλινικη οπως στο δικο μου τι κανω...δεν τα θυμαμαι...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0