Διαφήμιση

CAMERA MI6

• Καλησπέρα ,
      αγόρασα και εγώ πρίν καμιά εβδομάδα το Mi6 πόλυ ευχαριστημένος γενικά αλλα έχω μια απορία. Η δύο φακοί τι ρόλο παίζουν ; διάβασα οτι ο ένας είναι ζουμ οπότε υπέθεσα οτι πατώντας το κουμπί 1χ που γίνεται 2χ αλλάζει και απο τον έναν φακό στον άλλον, όμως κάλυψα τον ένα φακό με τα δαχτυλο μου και παρατήρησα οτι δουλέυει μόνο ο ένας φακός και οτι το 2χ ζουμ εινια ψηφιακό και όχι αναλογικό όπως θα περίμενε κανείς. έχω stable rom global. είναι πρόβλημα της ρομ μου το έχει παρατηρήσει και κάνενας άλλος;
    • Κάνε την ερώτηση εδώ Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
      Κάτι θα ξερουν

Redmi Note 3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη λειτουργία της διπλής κάμερας πίσω; Τι σημαίνει 12+12; πως σχετίζεται με το ζουμ αυτό; Το HDR τι σημαίνει; Βοήθεια στις ρυθμίσεις κ τις επιλογές που έχει; Γιατί τραβά 12ΜΡ αφού είναι 24? Έχει διαφορά αν τραβάς φώτο με κάποια εφαρμογή; Ευχαριστώ.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και καλώς ήρθες

Έχει γίνει η ίδια ερώτηση εδώ, όπου και θα συνεχίσει η συζήτηση CAMERA MI6
      @fog

Αντι να κλειδωνετε τα θεματα λεγοντας απλα οτι υπαρχει ιδιο θεμα,
      γιατι δεν κοιτατε να βρειτε μια απαντηση σωστη στο παιδι ;;
    • Αν κάποιος μπορεί να διαφωτίσει ας το κάνει.. Οι ερωτήσεις είναι διαφορετικές το τοπικ αφορά την ίδια κατηγορία.. Ευχαριστώ κ πάλι.
    • Το HDR ή High Dynamic Range (Υψηλό δυναμικό εύρος) είναι η τεχνική με την οποία η φωτογραφική μηχανή τραβάει παραπάνω από μια φωτογραφίες, με διαφορετικές ρυθμίσεις, για να αποτυπώσει περισσότερες λεπτομέρειες σε εικόνες που έχουν σημεία με μεγάλη διαφορά φωτεινότητας. πχ. ένας πολύ λαμπερός ουρανός και σκιές σε δέντρα.
      Με την κλασσική φωτογραφία ή θα πετύχουμε σωστά χρώματα στον ουρανό και έλλειψη λεπτομέρειας στις σκιές ή καθαρή εικόνα στις σκιές και "καμμένο"/υπερφωτισμένο ουρανό.
      Ο συνδιασμός 2 φωτογραφιών (όπου η πρώτη θα έχει σωστή έκθεση για τον ουρανό και η δεύτερη για τις σκιές) σε μια, θα δώσει ένα αποτέλεσμα με λεπτομέρειες σε όλες τις περιοχές.

Σχετικά με τους 2 φακούς:
      According to Xiaomi, the rear side compromises up of a 12MP wide-angle lens plus another 12MP telephoto lens and calls it the first 5.15-inch smartphone to feature this configuration. The wide-angle lens will be able to capture more content without the user changing positions while the telephoto lens is able to zoom into the object and capture both images and video without losing quality.

Για διάφορες εφαρμογές και ρυθμίσεις της κάμερας μπορείς να διαβάσεις εδώ Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών

=============== Δεκ 16th 2017, 7:06pm ===============
      @mitsossimos Όπως βλέπεις την έρευνα για την απάντηση έκανα :)
    • Ο/H fog έγραψε:

Το HDR ή High Dynamic Range (Υψηλό δυναμικό εύρος) είναι η τεχνική με την οποία η φωτογραφική μηχανή τραβάει παραπάνω από μια φωτογραφίες, με διαφορετικές ρυθμίσεις, για να αποτυπώσει περισσότερες λεπτομέρειες σε εικόνες που έχουν σημεία με μεγάλη διαφορά φωτεινότητας. πχ. ένας πολύ λαμπερός ουρανός και σκιές σε δέντρα.
      Με την κλασσική φωτογραφία ή θα πετύχουμε σωστά χρώματα στον ουρανό και έλλειψη λεπτομέρειας στις σκιές ή καθαρή εικόνα στις σκιές και "καμμένο"/υπερφωτισμένο ουρανό.
      Ο συνδιασμός 2 φωτογραφιών (όπου η πρώτη θα έχει σωστή έκθεση για τον ουρανό και η δεύτερη για τις σκιές) σε μια, θα δώσει ένα αποτέλεσμα με λεπτομέρειες σε όλες τις περιοχές.

Σχετικά με τους 2 φακούς:
      According to Xiaomi, the rear side compromises up of a 12MP wide-angle lens plus another 12MP telephoto lens and calls it the first 5.15-inch smartphone to feature this configuration. The wide-angle lens will be able to capture more content without the user changing positions while the telephoto lens is able to zoom into the object and capture both images and video without losing quality.

Για διάφορες εφαρμογές και ρυθμίσεις της κάμερας μπορείς να διαβάσεις εδώ Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών

=============== Δεκ 16th 2017, 7:06pm ===============
      @mitsossimos Όπως βλέπεις την έρευνα για την απάντηση έκανα :)
      Σου βγαζω το καπελο μπραβο @fog , ακρως διαφωτιστικη απαντηση
    • Διαφήμιση