Διαφήμιση

Xiaomi Amazfit 2 smartwatch: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε

• αν η μπαταρία από τις 5 μέρες πήγαινε στις 2 (λόγω και του wear) Θα ήσουν ευχαριστημένος ή θα έλεγες "γιατί δεν βάλανε μεγαλύτερη μπαταρία" ; :)

υ.γ. και εγώ θα ήθελα wear , αλλά δεν χρειάζεται να απορούμε γιατί το ένα γιατί το άλλο
      εδώ καλά καλά τα απλά πράγματα γίνονται δύσκολα , μην σκεφτόμαστε τα ποιο δύσκολα
      (απλό πράγμα = μια εφαρμογή για όλα αυτά , huami/xiaomi όχι οι μισοί θα χρησιμοποιούν το app του amazfit , οι άλλοι μισοί το mi fit/άλλο)
    • για βασικά πραγματα ειναι πιο αποδοτικο το amazfit αλλα ρε γαμωτο το wear ειναι versatile ναουμε ασε που με αρεσει να εχω την επιλογη για καποιες εφαρμογες να τις εχω και στο ρολοι... παντως εαν το amazfit 2 ειναι στα 200 οσο καλη διαρκεια μπταριας και να εχει δεν θα παρω για fitness tracking εχω και το mi band 2 απλα ψηνομουν για κατι πιο smart
      δεν θελω να γινομαι κουραστικος νομιζω καταλαβατε το "παραπονο" μου ενα προσιτο xiaomi smartwatch περιμενα δεν το ειδα τεσπα next year(εαν δεν αλλαξω μυαλα και μου την δωσει να παρω κανα κλασσικο ρολοι.... :D )
    • Xiaomi Amazfit 2 smartwatch: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε

Ας μη το συγκρίνουμε με το μπαντ. Διαφορετικές συσκευές. Επίσης κι αυτό ανδροιδ είναι, μπορείς να περάσεις εφαρμογές
    • Διαφήμιση