Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

• Αυτή η επιλογή, η auto δηλαδή δεν υπάρχει δυστυχώς. Κλήσεις και data στην κορέατικη έχω και.
      Πως μπορώ να πάω σε Android 8 που προτείνεις;
    • Αν θες να πας σε android 8 θελει προσοχη!!!!
      Κ τι εννοω... Κατεβαζεις απο το site της xiaomi recovery rom 7.12.22 αν θυμαμαι καλα(την τελευται που σου δινει σε 7.12.....).μπαινεις updater κ πατας choose package. Λογικα θα την δεχτει κ αλλα να προσεξεις θα σου σβησει τα παντα... Θα ξαναστησεις το κινητο απο την αρχη. Μετα πας στον updater κ θα σου βγαλει αναβαθμιση για τo android 8. Αν δεν την δεχτει θα πρέπει να κανεις αιτηση για ξεκλειδωμα. Κ παλι κατεβαζεις την παραπανω ρομ που σου ειπα. Προσοχη δεν θα περασεις κατευθειαν android 8 rom γιατι κατα πασα πιθοντητα θα πεσεις σε bootloop. Υπαρχει bug που εχει αναφερθει στο official forum κ δεν γινεται μεχρι στιγμης να περασεις αμεσως android 8 rom.
      Mi 11 pro
    • Ο/H laios23 έγραψε:

Καλημερα στην παρεα...Νεος κ εγω κ ειμαι ενα βημα πριν παραγγειλω το κινητακι....Θα το παρω απο bangood και συγκεκριμενα αυτο
      Xiaomi Mi MIX 2 Global Bands 5.99 inch 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 835 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood Mobile

Αν καταλαβα καλα ερχεται με global version οποτε δεν θα εχω κολληματα κ αναγκη για ξεκλειδωματα κτλ σωστα;;Βασικα δεν θελω να μπλεξω...2 ερωτησουλες μονο;;
      1)Αν αξιζει overall το κινητο για τα λεφτα του(με ενδιαφερει να λειτουργει χωρις κολληματα,lug κτλ κ να πεταει σε ιντερνετ με μια αξιοπρεπη μπαταρια)
      2)Εαν υπαρχει καποιος οδηγος σεταρισματος..Δλδ με το που το παραλαβω να ενεργοποιησω/απενεργοποιησω καποιες ρυθμισεις για να λειτουργει απροβληματιστα με σωστες προβολες sms,μην απο messenger και viber,whatsup κτλ.
      Εαν νομιζετε οτι πρεπει να προσεξω κ κατι αλλο πχ να περιμενω το mi mix2s μ λετε.
      Ευχαριστω
      Anyone???
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

Δεν ξέρω και αν με το xiaomi tool μπορεί να περάσει σε Dev ,7.11.21 και μετά με τον updater ή αλλιώς κ απ ευθείας. Δεν το έχω δοκιμάσει για να το πω με σιγουριά. Ότι και να κάνει όμως εννοείται και επιβάλλετε το πλήρες back up.

Ο άλλος δρόμος είναι ξεκλείδωμα bootloader...twrp.. και ελληνική η eu.

Ο τρίτος είναι να περιμένεις να κάτσεις εκεί που είσαι μέχρι να έρθει σε stable

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
    • @laios23 δεν ξερω ποτε θα βγει το s αλλα ολα αυτα που αναφερεις το mix2 τα καλυπτει κ με το παραπανω....
      Καποιο ειδικο σεταρισμα δεν θελει απλα θα δωσεις δικαιωματα στις εφαρμογες που θες να σου ερχονται ειδοποιησεις κ θα χτυπαει κανονικα το τηλ χωρις κανενα θεμα...
      Απο banggood ερχεται με global stable οποτε ελληνικα θα εχεις κ Google playstore.
      Mi 11 pro
    • Ο/H laios23 έγραψε:

Καλημερα στην παρεα...Νεος κ εγω κ ειμαι ενα βημα πριν παραγγειλω το κινητακι....Θα το παρω απο bangood και συγκεκριμενα αυτο
      Xiaomi Mi MIX 2 Global Bands 5.99 inch 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 835 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood Mobile

Αν καταλαβα καλα ερχεται με global version οποτε δεν θα εχω κολληματα κ αναγκη για ξεκλειδωματα κτλ σωστα;;Βασικα δεν θελω να μπλεξω...2 ερωτησουλες μονο;;
      1)Αν αξιζει overall το κινητο για τα λεφτα του(με ενδιαφερει να λειτουργει χωρις κολληματα,lug κτλ κ να πεταει σε ιντερνετ με μια αξιοπρεπη μπαταρια)
      2)Εαν υπαρχει καποιος οδηγος σεταρισματος..Δλδ με το που το παραλαβω να ενεργοποιησω/απενεργοποιησω καποιες ρυθμισεις για να λειτουργει απροβληματιστα με σωστες προβολες sms,μην απο messenger και viber,whatsup κτλ.
      Εαν νομιζετε οτι πρεπει να προσεξω κ κατι αλλο πχ να περιμενω το mi mix2s μ λετε.
      Ευχαριστω
      1) Και φυσικά αξίζει και με το παραπάνω αφού είναι μία από τις ναυαρχίδες της Xiaomi και δεν θα έχεις κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις.
      2) Δεν υπάρχει κάποιος ειδικός οδηγός σεταρίσματος, αλλά ανάλογα με την ROM που θα έρθει, όταν με το καλό το παραλάβεις, θα δούμε 1 προς 1 όλα όσα θα σε απασχολούν. :thumbsup:

Τώρα αν θα πρέπει να περιμένεις το Mi-Mix 2S είναι δικό σου θέμα, αλλά θα αργήσει κάτι τέτοιο να φανεί και φυσικά η τιμή του θα είναι διαφορετική προς τα επάνω. :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση

Εγώ βλέπω ότι η μπαταρία του καταναλώνεται αρκετά γρήγορα. Έχω κλείσει της εφαρμογες να μη ανοίγουν στο background οπως και να μη κανουν autostart .

Επίσης κάποιες εφαρμογές οπως το google maps η το Facebook ενώ τις κλεινω αυτες τρεχουν και το βλεπω στην καρτελα , installed apps.

Κατα τα αλλα το κινητό ειναι άψογο και πανέμορφο!
      Το συγκεκριμένο του banggood πήρα και γω .
    • RE: Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

Ο/H mula έγραψε:

Εγώ βλέπω ότι η μπαταρία του καταναλώνεται αρκετά γρήγορα. Έχω κλείσει της εφαρμογες να μη ανοίγουν στο background οπως και να μη κανουν autostart .

Επίσης κάποιες εφαρμογές οπως το google maps η το Facebook ενώ τις κλεινω αυτες τρεχουν και το βλεπω στην καρτελα , installed apps.

Κατα τα αλλα το κινητό ειναι άψογο και πανέμορφο!
      Το συγκεκριμένο του banggood πήρα και γω .
      Γι'αυτό και σκεφτόμουν να παω σε καποια xtrv με την οποία δεν είχα τέτοια "προβλήματα" στο note 4X.

Εχει παρατηρήσει κανεις κατι απο τα παραπάνω?
    • @laios23 σοφή η επιλογή του banggood. Αν δες θες να μπλέξεις μια χαρά θα είσαι με την global stable. Αν θέλεις πάλι να μπλέξεις εδώ είμαστε :) . Τα αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω και δε θα έχεις κανένα lag ούτε θέμα με την μπαταρία του. Όπως σου είπα και δίπλα έχει όλες σχεδόν τις μπάντες οπότε δε θα έχεις πρόβλημα με 4g κτλ. Για Mix 2s είναι νωρίς σου το είπε και ο admin. :D .
    • Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...Το παραγγειλα απο Banggood και αναμενω...Οταν το παρω θα σας ενημερωσω και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα σας ζαλιζω με μερικες ερωτησεις μεχρι να το φερω σε ενα νορμαλ σημειο.Ευχαριστω και παλι και συνεχιστε την αψογη δουλεια σας.
    • Διαφήμιση

Το τηλέφωνο είναι πολύ δυνατό.
      Το έχω από Νοέμβριο, ξεκλείδωσα bootloader και έχω περάσει eu rom.
      Ενδιάμεσα αγόρασα το OnePlus 5t αλλά το έδωσα γιατί δε μου φάνηκε τόσο smooth όσο το mi mix.
      Πήγα να κάνω και το οικονομικό έγκλημα να πάρω iPhone x.
      Το είχε ένας φίλος, μου το έδωσε για 2 μέρες. Επειδή είχα και ολα σχεδόν τα iPhone στο παρελθόν το x δε με ενθουσίασε. Στη τιμή αυτή που το πουλάνε υπερτιμημένο.
      Έμεινα λοιπόν στο mi mix που αν εξαιρέσω κάπως τη κάμερα που σίγουρα παίρνει βελτίωση, είμαι πολύ ευχαριστημένος.
      Το κινητό ρολάρει τέλεια και δεν έχει ίχνος κολλήματος.
      Ας το χαρούμε λοιπόν.

Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk