Αυτή η επιλογή, η auto δηλαδή δεν υπάρχει δυστυχώς. Κλήσεις και data στην κορέατικη έχω και.
Πως μπορώ να πάω σε Android 8 που προτείνεις;
Πως μπορώ να πάω σε Android 8 που προτείνεις;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούAnyone???Ο/H laios23 έγραψε:
Καλημερα στην παρεα...Νεος κ εγω κ ειμαι ενα βημα πριν παραγγειλω το κινητακι....Θα το παρω απο bangood και συγκεκριμενα αυτο
Xiaomi Mi MIX 2 Global Bands 5.99 inch 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 835 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood Mobile
Αν καταλαβα καλα ερχεται με global version οποτε δεν θα εχω κολληματα κ αναγκη για ξεκλειδωματα κτλ σωστα;;Βασικα δεν θελω να μπλεξω...2 ερωτησουλες μονο;;
1)Αν αξιζει overall το κινητο για τα λεφτα του(με ενδιαφερει να λειτουργει χωρις κολληματα,lug κτλ κ να πεταει σε ιντερνετ με μια αξιοπρεπη μπαταρια)
2)Εαν υπαρχει καποιος οδηγος σεταρισματος..Δλδ με το που το παραλαβω να ενεργοποιησω/απενεργοποιησω καποιες ρυθμισεις για να λειτουργει απροβληματιστα με σωστες προβολες sms,μην απο messenger και viber,whatsup κτλ.
Εαν νομιζετε οτι πρεπει να προσεξω κ κατι αλλο πχ να περιμενω το mi mix2s μ λετε.
Ευχαριστω
1) Και φυσικά αξίζει και με το παραπάνω αφού είναι μία από τις ναυαρχίδες της Xiaomi και δεν θα έχεις κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις.Ο/H laios23 έγραψε:
Καλημερα στην παρεα...Νεος κ εγω κ ειμαι ενα βημα πριν παραγγειλω το κινητακι....Θα το παρω απο bangood και συγκεκριμενα αυτο
Xiaomi Mi MIX 2 Global Bands 5.99 inch 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 835 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood Mobile
Αν καταλαβα καλα ερχεται με global version οποτε δεν θα εχω κολληματα κ αναγκη για ξεκλειδωματα κτλ σωστα;;Βασικα δεν θελω να μπλεξω...2 ερωτησουλες μονο;;
1)Αν αξιζει overall το κινητο για τα λεφτα του(με ενδιαφερει να λειτουργει χωρις κολληματα,lug κτλ κ να πεταει σε ιντερνετ με μια αξιοπρεπη μπαταρια)
2)Εαν υπαρχει καποιος οδηγος σεταρισματος..Δλδ με το που το παραλαβω να ενεργοποιησω/απενεργοποιησω καποιες ρυθμισεις για να λειτουργει απροβληματιστα με σωστες προβολες sms,μην απο messenger και viber,whatsup κτλ.
Εαν νομιζετε οτι πρεπει να προσεξω κ κατι αλλο πχ να περιμενω το mi mix2s μ λετε.
Ευχαριστω
Γι'αυτό και σκεφτόμουν να παω σε καποια xtrv με την οποία δεν είχα τέτοια "προβλήματα" στο note 4X.Ο/H mula έγραψε:
Εγώ βλέπω ότι η μπαταρία του καταναλώνεται αρκετά γρήγορα. Έχω κλείσει της εφαρμογες να μη ανοίγουν στο background οπως και να μη κανουν autostart .
Επίσης κάποιες εφαρμογές οπως το google maps η το Facebook ενώ τις κλεινω αυτες τρεχουν και το βλεπω στην καρτελα , installed apps.
Κατα τα αλλα το κινητό ειναι άψογο και πανέμορφο!
Το συγκεκριμένο του banggood πήρα και γω .