Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

• Και εμένα μου έτυχε αυτό που περιγράφεις.
      Με πέταγε στο twrp χωρίς να μπορεί να μπει στο system.
      Όπως είσαι στο twrp κάνεις format data και μετά μπαίνει. Το δοκίμασες;
    • Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

Ο/H thanostonia έγραψε:

Πως μπορώ να βάλω τα προηγούμενα camera libraries στην συσκευή μου που θα μου χρειαστούν στην gcam? Έχω περασμένη την τελευταία xtvr 8.4.19 και είμαι rooted(magisk 16.3).Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Modded Google Cam on Mix 2 - Pg. 29 | Xiaomi Mi Mix 2

Δες εδώ άλλων εμπειρίες με ποια fix αλλά και ποιες gcam δουλεύουν. Παίζει μεγάλο ρόλο σε ποια Ρομ είσαι.. Οπότε δοκιμάζεις και βλεπεις..
    • @mula
      O οδηγός και οι ROM είναι κοινά για όλους.
      Την ROM την έχουν περάσει όλοι σχεδόν που έχουν την συσκευή και όλα πήγαν καλά.

Προφανώς κάπου ίσως μπερδεύεις τα βήματα που πρέπει να κάνεις.
      Πρέπει να έχεις βάλει επίσης και το TWRP Recovery που προτείνει ο οδηγός.

Αν τα πάρεις από την αρχή και κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ τα βήματα όπως τα λέει ο οδηγός θα τα καταφέρεις και εσύ. :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Θετική Απάντηση
      Συγχώρεσε με που ρωτάω, αλλά τι είναι το τόσο ιδιαίτερο στο face unlock, τη στιγμή που δεν είναι κάτι ασφαλές αλλά μια χαζομάρα που παρακάμπτεται εύκολα με μια φωτογραφία;
      "Κανονικό" face unlock θα έχει πιθανότατα το mi7. Αν καταφέρουν βέβαια να το ενσωματώσουν.
      Προσωπική προτροπή: ξεπέρασε το...

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
      Αιτία: Σωστή απάντηση μπράβο!

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

@mula
      O οδηγός και οι ROM είναι κοινά για όλους.
      Την ROM την έχουν περάσει όλοι σχεδόν που έχουν την συσκευή και όλα πήγαν καλά.

Προφανώς κάπου ίσως μπερδεύεις τα βήματα που πρέπει να κάνεις.
      Πρέπει να έχεις βάλει επίσης και το TWRP Recovery που προτείνει ο οδηγός.

Αν τα πάρεις από την αρχή και κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ τα βήματα όπως τα λέει ο οδηγός θα τα καταφέρεις και εσύ. :thumbsup:

Ο/H amavroudis έγραψε:

Και εμένα μου έτυχε αυτό που περιγράφεις.
      Με πέταγε στο twrp χωρίς να μπορεί να μπει στο system.
      Όπως είσαι στο twrp κάνεις format data και μετά μπαίνει. Το δοκίμασες;
      Παιδιά τα έκανα ακριβώς ολα. Ισως κάπου να σκαλωσε. Τι να πω. Τώρα που έχω την official dev με τα ιδια ακριβώς βήματα μπoρω να περάσω την τελευταία xtrv?

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
    • Δεν είμαστε με τίποτα ικανοποιημένοι....

Θελω την ρομ αλλά εχθές να την περάσω....
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mula έγραψε:

Παιδιά τα έκανα ακριβώς ολα. Ισως κάπου να σκαλωσε. Τι να πω. Τώρα που έχω την official dev με τα ιδια ακριβώς βήματα μπoρω να περάσω την τελευταία xtrv?
      Αν έχεις ξεκλείδωτο Bootloader ναι. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Παιδια καλημερα.
      εχω την xtvr 8.4.19 περασει στο κινητο και εκανα ( ; δεν ειμαι σιγουρος) root με magisk (αναβαθμισα στην εκδοση 16 την εφαρμογη) που βρηκα μεσα στο κινητο μετα την εγκατασταση.

3-4 ερωτησεις εχω.

1) θελω να βαλω καμερα google η δε ξερω και εγω τι, ωστε να βελτιωθουν οι φωτογραφιες οσο γινεται. διαβασα πιο πριν να παω στον φακελο system να βρω ενα αρχειο και να προσθεσω μια γραμμη κτλ.... το προβλημα ειναι οτι ο φακελος με την ονομασια system στο κινητο μου δεν υπαρχει. (βασικα υπαρχει ενας αλλα ειναι κενος) Σκεφτηκα να κανω εγκατασταση το SU παλι απο το ζιπ που εχω στο κινητο μπας και δημιουργηθει ο φακελος συστεμ. Ειναι σωστη η σκεψη μου; Μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα αν εχω μαζι magisk και su ταυτοχρονα; Ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε εσεις για τις φωτογραφιες σας;

2) βλεπω σε πολες εικονες εδω στο φορουμ απο το κινητο οτι οι γραμματοσειρες που εχουν αρκετοι ειναι αλαγμενες απο την στοκ που εχω. Απο που μπορω να την αλαξω και εγω; απο τις ρυθμισεις δεν εχω βρει κατι. ειναι απο θεμα;

3)dolby atmos πως μπορω να περασω; ή το viper4android που βρισκω απο τις ληψεις στο magisk θεωρειτε ειναι καλυτερο για μουσικη-βιντεο;

4) Γενικα οι ληψεις που βλεπω στο magisk ειναι εφαρμογες ή απλα βελτιωσεις για καποιες ηδη υφισταμμενες εφαρμογες Και ποιες προτεινετε να κατεβασω/εγκαταστησω;

5) Μια συγκεκριμμενη εφαρμογη, ενω τις εχω δωσει ολα τα δικαιωματα δε μου στελει ειδοποιησεις στο σωστο χρονο αλλα οταν το θυμηθει. Αναφερομαι στην εφαρμογη του airbnb. Καποια λυση γι αυτο;

Συγνωμη για την ταλαιπωρια, ειμαι καινουργιος σε xiaomi, και ψιλοασχετος σε πολλα πραγματα.
    • Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

Θετική Απάντηση
      @nikosprov
      Ξεκιναμε...μιας και έχω όρεξη
      Για την google camera κατέβασε από το magisk το module Pixel Experience και κάνε επανεκκίνηση. Μετά εγκατεστησε το Gcam και είσαι έτοιμος.
      Τα modules στο magisk δε λειτουργούμε σε όλες τις συσκευές. Κάθε module κάνει κάτι διαφορετικό αν δε το χρειάζεσαι αυτό που σου προσφέρει μη το εγκαταστήσεις. Θα σου πρότεινα να βάλεις το Google experience και το Youtube vanced.
      Παρακάτω θα σου δώσω Λίνκολν για gcam και dolby atmos.
      Τα θέματα λόγο πρωσοπικων δεδομένων και κάποιον νόμων από την Ευρωπαϊκή Ένωση αν κατάλαβα καλά...ειναι κρυμμένα. Για να εμφανιστουν πας ρυθμίσεις/πρόσθετες/περιοχή άλλαξε το σε Ινδία και στην αρχική οθόνη θα εμφανιστουν τα θέματα. Στην εφαρμογή θέματα μπορείς να κατεβάσεις γραμματοσειρές προσοχή όμως γιατί δεν υποστηρίζουν όλες ελληνικούς χαρακτήρες. Εγώ έχω το Moby Paint.
      Για τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών διάβασε εδώ...
      Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8

Google Camera
      GoogleCamera-Pixel3Mod-Arnova8G2-V1.apk

Dolby Atmos (flash στο recovery)
      DolbyAtmos_for_Oreo_20180219.zip - Google Drive

Το'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε.

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην amavroudis ()
      Αιτία: Κατατοπιστικότατος.

• Ο/H masterismos έγραψε:

@nikosprov
      Ξεκιναμε...μιας και έχω όρεξη
      Για την google camera κατέβασε από το magisk το module Pixel Experience και κάνε επανεκκίνηση. Μετά εγκατεστησε το Gcam και είσαι έτοιμος.
      Τα modules στο magisk δε λειτουργούμε σε όλες τις συσκευές. Κάθε module κάνει κάτι διαφορετικό αν δε το χρειάζεσαι αυτό που σου προσφέρει μη το εγκαταστήσεις. Θα σου πρότεινα να βάλεις το Google experience και το Youtube vanced.
      Παρακάτω θα σου δώσω Λίνκολν για gcam και dolby atmos.
      Τα θέματα λόγο πρωσοπικων δεδομένων και κάποιον νόμων από την Ευρωπαϊκή Ένωση αν κατάλαβα καλά...ειναι κρυμμένα. Για να εμφανιστουν πας ρυθμίσεις/πρόσθετες/περιοχή άλλαξε το σε Ινδία και στην αρχική οθόνη θα εμφανιστουν τα θέματα. Στην εφαρμογή θέματα μπορείς να κατεβάσεις γραμματοσειρές προσοχή όμως γιατί δεν υποστηρίζουν όλες ελληνικούς χαρακτήρες. Εγώ έχω το Moby Paint.
      Για τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών διάβασε εδώ...
      Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8

Google Camera
      GoogleCamera-Pixel3Mod-Arnova8G2-V1.apk

Dolby Atmos (flash στο recovery)
      DolbyAtmos_for_Oreo_20180219.zip - Google Drive

Σε ευχαριστω Παρα πολυ! καλη σου μερα. Αυτα με την εφαρμογητου airbnb τα εχω δοκιμασει ολα και μου κανει νερα.Ισως φταει η εφαρμοφη αυτη καθ αυτη.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H masterismos έγραψε:

Τα modules στο magisk δε λειτουργούμε σε όλες τις συσκευές.
      Στην δική μου συσκευή που δεν είναι συμβατό το module μπορώ απλά να χρησιμοποιήσω την συγκεκριμένη κάμερα; Ή θέλει κάτι άλλο; Δοκίμασα την snap που την ήξερα από προηγούμενο τηλέφωνο όμως μου κρασάρει και έτσι την σούταρα.