Κανείς από Ηράκλειο Κρήτης να μου αλλάξει τη μαιμού ρομ με μια γνήσια;
Redmi Note 3 MTK - Με unofficial rom
-
-
@Andriano Προσπάθησες και δεν μπόρεσες γιατί για έξυπνο παλικάρι σε κόβω Καρντάση ξεκίνησε με αυτό xiaomi-miui.gr/community/index…lash-Unlock-Tool-ΞΕΚΛΕΙΔ/ και μετά αυτό xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=357119#post357119 και μιας και σε βρήκα ζεστό ανέβασε μια φωτογραφία από το σχετικά με το τηλέφωνο για να δούμε την rom
-
Εσύ πάλι από που κατάλαβες την εξυπνάδα μου ρε κουμπαρε; προσπάθησα η αλήθεια είναι,αλλά είδα τη διαδικασία που χρειάζεται μαζί και με το ενδεχόμενο να είναι κλειδωμένος ο boot και θέλει χρόνο.
-
Unofficial rom έχεις , πρέπει πρώτα να περάσεις official rom , για να ξεκλειδώσεις.
Έχεις το Hennessy.
Εδώ ο οδηγός.
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Δες όμως πρώτα κατάσταση bootloader εάν είναι ξεκλείδωτος , μπορείς να πας και με mi flash και China dev fastboot rom , μια που global rom δεν βγήκε ποτέ για το κινητό σου. -
Ξεκίνησε, κι εμείς εδώ είμαστε σε ότι χρειαστείς
=============== Δεκ 15th 2017, 7:47am ===============
Η ελληνική xtrv ROM είναι μονόδρομος για το Redmi Note 3 MTK (Hennessy), καθώς το συγκεκριμένο κινητό κυκλοφόρησε μόνο στην αγορά της Κίνας και μόνο με China ROM (Κινεζικά και Αγγλικά).
Το επόμενο βήμα είναι να απαλλαγείς από την unofficial ROΜ!
Με βάση λοιπόν αυτόν τον οδηγό => Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) θα κατεβάσεις και θα φλασάρεις την τελευταία China Developer Fastboot ROM για Hennessy (αυτήν δηλαδή => hennessy_images_7.10.26_20171026.0000.00_5.0_cn_33af8b12dd.tgz).
Κατόπιν, όταν πλέον το κινητό σου είναι με China ROM, και εφόσον έχεις λάβει έγκριση από την αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader που έκανες νωρίτερα στην Xiaomi, θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό => Ξεκλείδωμα του Bootloader. για να ξεκλειδώσεις τον bootloader.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προτού προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις, θα πρέπει να έχεις ήδη προσθέσει το Mi Account σου μέσα στο κινητό και, στη συνέχεια να ενεργοποιήσεις το OEM Unlock (αν υπάρχει η επιλογή αυτή) στις επιλογές για προγραμματιστές (Developer Options) όπως επίσης και να προσθέσεις το Mi Account σου στην επιλογή Mi Unlock Status!
Όταν με το καλό περάσουν οι δέουσες ώρες που ζητά το εργαλείο για να ξεκλειδώσεις (72 ώρες αλλά ενδέχεται να είναι και λιγότερες), Θα προχωρήσεις επιτέλους με το φλασάρισμα της ελληνικής ROM!
1. Κατεβάζεις το TWRP για το κινητό σου (twrp_hennessy_3.1.1.0_miui-hellas)
2. Κατεβάζεις την τελευταία xtrv xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V9_arΩma_7.12.7.zip (AROMA) ή xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V9_XTRV_7.12.7.zip (XTRV)
3. Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά) και φλασάρεις το TWRP και τη ROM που κατέβασες στα 2 προηγούμενα βήματα!
Καλή επιτυχία!! -
Μπράβο Γιώργο , έκανες όλη την λάντζα , αλλά ας δει πρώτα εάν έχει ξεκλείδωτο bootloader και βλέπουμε.
-
Παιδες ευχαριστώ πολύ αλλά επειδή έχω δει ότι ειναι τόσο μεγάλη διαδικασία δεν θέλω να ασχοληθώ,για αυτό ζητάω αν υπάρχει κάποιος από τα μέρη μου.
-
Η διαδικασία για να βάλεις μία official θέλει από 1 έως 3 ώρες φίλε μου και με όλον τον σεβασμό, αν εσύ δεν θέλεις να ασχοληθείς να φτιάξεις την συσκευή σου πως περιμένεις να ασχοληθεί κάποιος άλλος ?
Παρ' όλα αυτά, σίγουρα θα υπάρχουν καταστήματα στην περιοχή σου που μπορούν να αναλάβουν την όποια διαδικασία με το ανάλογο κόστος φυσικά -
Απλά προτίμησα να δώσω τα λεφτά μου σε κάποιον του φορουμ.
-
Ο/H Andriano έγραψε:
Απλά προτίμησα να δώσω τα λεφτά μου σε κάποιον του φορουμ.
-
Δεν παίρνουμε χρήματα
Παρέα ήμαστε που βοηθάμε ο ένας τον άλλον, πίστεψέ με, για να περάσεις την official rom πιο πολύ ώρα θες να κατεβάσεις τα αρχεία παρά να κάνεις την διαδικασία + η γνώση που θα αποκτήσεις.
Μην το φοβάσαι, κατέβασε τα αρχεία να τα έχεις έτοιμα, κάνε την αίτηση για ξεκλείδωμα (θα χρειαστούν και 72 ώρες αναμονής μέχρι να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις, είτε το κάνεις μόνος σου είτε πας σε κατάστημα αυτές τις 72 ώρες δεν τις αποφεύγεις)
Κάνε σήμερα κιόλας την αίτηση ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα