Διαφήμιση

Αναβάθμιση από ΟΤΑ και μετά no hotspot.

• Αναβάθμιση από ΟΤΑ και μετά no hotspot.

Καλημέρα στην ελληνική παρέα της xiaomi. Μετά από χθεσινή αναβάθμιση ΟΤΑ και πέρασμα στην MIUI 9.1 σταθερή 9.1.1.0 NAMMIEI έβγαλε το γνωστό πρόβλημα hotspot off. Πώς μπορώ να το διορθώσω χωρίς τη χρήση, αλλά και με χρήση υπολογιστή. Με προσπάθεια χτεσινό βραδινή μέσω pc δεν κατάφερα να συνδέσω το κινητό. Επίσης η παράκαμψη της υπογραφής στα windows ισχύει και για 32αρια ή μόνο για 64αρια στον οδηγό που διάβασα; Γιατί έχω 32αρια win. Άλλος τρόπος υπάρχει με app από το playstore;
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    • Ενώ είσαι στον updater δοκίμασε να πατήσεις στις 3 τελείες πάνω δεξιά και "Λήψη ενημέρωσης" για να ξανακατεβάσει την πλήρη τελευταία έκδοση μήπως φτιάξει.
      Ψάχνεις app που να κάνει τι δεν κατάλαβα. Η απενεργοποίηση του driver sugnature ισχύει και για 32μπιτα windows από όσο θυμάμαι.
    • Όσοι μπήκαν στο κόπο να το διαβάσουν τους ευχαριστώ αλλά βρήκα τη λύση μέσα από το site για το ίδιο πρόβλημα σε redmi note 4. Θέλω να συνδέσω το xiaomi με ένα tablet lenovo και το κινητό να παίξει το ρόλο του hot spot. Ενώ πάντα άνοιγα τα δεδομένα και μετά άνοιγα το hot spot, μετά την ενημέρωση που έκανε αυτό δεν ήταν δυνατό και η λύση είναι να συνδεθεί πρώτα το tablet πάνω στο κινητό σαν hot spot και μετά από 10 δευτερόλεπτα να ανοίξει κάποιος τα δεδομένα του κινητού. Παράξενο αλλά δουλεύει.

Καλή συνέχεια στη καλή δουλειά και ενημέρωση που κάνετε.
    • Διαφήμιση
    • Εγώ ούτε αντιμετώπισα ποτέ ούτε αντιμετωπίζω μετά την τελευταία 9.1.1.0 τέτοιο πρόβλημα. Για αυτό σου είπα ουσιαστικά να ξαναπεράσεις τη ROM. Τα data τα έχω πάντα ανοιχτά και όποτε αποφασίσω να ανοίξω και hotspot και να συνδέσω κάποια συσκευή πάνω στο santoni δουλεύει κανονικά και αμέσως.