1 Ελληνική Εφαρμογή MIUI σε official Δεκ 16th 2017, 1:12am Πώς βρέθηκε η εφαρμογή της κοινότητας μέσα σε επίσημη stable οεο? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση. Albert Einstein
2 Ελληνική Εφαρμογή MIUI σε official Δεκ 16th 2017, 1:25am Πως την έβαλες την επίσημη Stable; Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
3 Δεκ 16th 2017, 1:51am Επαναφορά από αντίγραφο λογικά για το app του forum ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
4 Ελληνική Εφαρμογή MIUI σε official Δεκ 16th 2017, 10:17am Παίδες βλακεία, τζάμπα το ποστ ,είχα πάρει αντίγραφο από MIUI, ,ότι να ναι, πρέπει να τα κόψω. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση. Albert Einstein
5 Ελληνική Εφαρμογή MIUI σε official Δεκ 16th 2017, 10:18am Γιατί μια χαρά είναι .... Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση. Albert Einstein
6 Δεκ 16th 2017, 12:19pm Το καταλάβαμε Καρντάση ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
7 RE: Δεκ 16th 2017, 1:33pm Ο/H derveni έγραψε: Το καταλάβαμε Καρντάση Από πού άραγε..... Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση. Albert Einstein
8 Δεκ 16th 2017, 3:02pm Κληρονομικό χάρισμα ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
9 Δεκ 16th 2017, 3:31pm Δεν ξέρω τι παίρνεις καρτάση, αλλά καλό φαίνεται... στείλε λίγο. * Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
10 Δεκ 16th 2017, 3:40pm Εύκολο είναι, πετάω ένα κέρμα στον αέρα και το παίζω κορώνα γράμματα =============== Δεκ 16th 2017, 3:40pm =============== Ο/H skepasti21 έγραψε: Παίδες βλακεία, τζάμπα το ποστ ,είχα πάρει αντίγραφο από MIUI, ,ότι να ναι, πρέπει να τα κόψω. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο/H Alex_MLT έγραψε: Δεν ξέρω τι παίρνεις καρτάση, αλλά καλό φαίνεται... στείλε λίγο. Από ότι βλέπεις Καρντάση πιάνει το κόλπο ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
11 Δεκ 16th 2017, 3:42pm Eίπα ότι δεν ξέρω τι πίνει. Μπορεί να πίνει και πολλούς καφέδες.. * Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *