Mi6 global lte bands
- Απαντήθηκε
-
-
-
Και για ποιο λογο τα καταστηματα το διαφημιζουν ως 4G αν για παραδειγμα ενας κατοικος αθηνων ισως να μην δει και ποτε 4G
-
Ρε συ βλέπεις 4g εγώ που έχω και wind εντός Αθήνας μια χαρά αλλά σε κάποια σημεία μπορεί να έχεις μόνο 3g ε και τι έγινε.. Πιστεύω το όλο θέμα με την πάντα 20 είναι υπερβολικό..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Εάν χρησιμοποιείς σε μεγάλο βαθμό το mobile Data... δεν είναι καθόλου υπερβολικό το όλο θέμα.
Ειδικά εάν η περιοχή δεν έχει καλό 3G...γυρνάς στον mobile data μεσαίωνα.
Το ζω από πρώτο χέρι στην Θεσσαλονίκη.
Το Mi5s είναι το τελευταίο κινητό χωρίς B20 που παίρνω.
Εάν γουστάρεις xiaomi, παίρνεις Xiaomi και βάζεις την B20 σε 2η μοίρα. Συμφωνώ. Αλλά όχι να υποβαθμίζουμε το θέμα της Β20 που πρέπει να το λύσουν άμεσα. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.
Εφόσον χρησιμοποιείς συνεχώς mobile internet, την έλλειψη της Β20 θα την συναντάς 5-10 φορές την ημέρα (ανάλογα με τις μετακινήσεις σου). Το ποσό ζημιά θα κάνει εξαρτάται από το 3G δίκτυο της περιοχής.
ΕΙΝΑΙ κριτήριο επιλογής η Β20. Και θα πρέπει να αναφέρεται ΣΑΦΩΣ σε μία πώληση ή ύπαρξη ή η απουσία της.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Εγώ πάντως στην Αθήνα δεν έχω δει πουθενά 4g και προσωπικά το θεωρώ απαραίτητο και απαράδεκτο που μεγάλα καταστήματα δε το αναφέρουν εφόσον τουλάχιστον στην Αθήνα είναι απαραίτητη η b20.
-
-
τιποτα,εχουμε κολλησει στο H+
-
Ποια εταιρια χρησιμοποιει Β20 μπαντα??Mi 11 pro
-
-
@netjammer Ενεργοποιημένο το 4G από τον πάροχο; Η sim καινούρια και εργοστασιακά κομμένη ή στο χέρι; Για ποιόν πάροχο μιλάμε;
-
Ο/H netjammer έγραψε:
τιποτα,εχουμε κολλησει στο H+
Δεν μου ακούγεται λογικό το "καθόλου".
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0