vodafone καινουργια καρτα εχει,μισο λεπτο περναω τωρα και xtrv γιατι ημουν με global developer δεν εχω διαβασει εαν παιζει καποιο ρολο..
Mi6 global lte bands
- Απαντήθηκε
-
-
-
Καλα εχω ξενερωσει απιστευτα γιατι εχω galaxy s8 λεω αντε επειδη θελω επιδοσεις και 2καρτο ας παρω το mi6 παντα μου αρεσε το miui,αλλα το θελω και το 4G χα χα και βλεπωντας τα smartphone της αγορας δεν βλεπω κατι αλλο αξιολογο ή τουλαχιστον να με καλυπτει .. Δηλαδη ελεος και αυτη η xiaomi βγαζει global εκδοση υποτιθεται για ευρωπη κλπ και δεν βαζει b20 ειδικα στην ναυαρχιδα της ειδικα την στιγμη που θεωρω πως δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες (ισως και καμια) σε αυτα τα λεφτα...
-
Συμφωνώ ότι είναι έλλειψη. Για άλλους μεγάλη... για άλλους μικρή.
Δεν φταίει όμως η Xiaomi.
Όσο τα φέρναμε απέξω τα κινητά αυτά... φταίγαμε εμείς γιατί δεν διαβάζαμε σωστά τα χαρακτηριστικά τους. Από την στιγμή που έχεις φτάσει στο σημείο να θεωρείς ότι έχεις την ικανότητα να παραγγείλεις από άλλη ήπειρο... υποτίθεται ότι ΞΕΡΕΙΣ να ψάχνεις και φέρεις πλήρως την ευθύνη. Εάν έκανες λάθος... ας πρόσεχες.
Τώρα που το φέρνουν Ελληνικά καταστήματα όμως, τώρα δηλαδή που τα έφεραν στο πιάτο και μπορεί να τα αγοράσει και ο πλέον ανυποψίαστος, θεωρώ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην αναγράφουν με ΤΕΡΑΣΤΙΑ γράμματα και να μην εξηγούν πλήρως το τι σημαίνει έλλειψη Β20. Είναι καθαρή αλητεία για μένα. Το κατά πόσο είναι σοβαρό ή όχι μειονέκτημα θα το κρίνει ο καθένας.... πρέπει όμως να ξέρει τι εστί μπάντα Β20 πριν την αγορά.
Σίγουρα πάντως δεν φταίει η Xiaomi για την Β20. Η Xiaomi αυτό έχει. Το παίρνεις ή το αφήνεις. Δεν σου κρύβει τίποτα. Στο κάτω κάτω δεν βρίσκεται καν στην Ευρώπη. Αυτοί που λένε ότι την αντιπροσωπεύουν είναι 100% υπεύθυνοι για την σωστή ενημέρωση των πελατών.
Αυτά.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Εγω στο Μι5 βλεπω κανονικα το 4g που απο οτι ξερω ουτε αυτο εχει την Β20...Mi 11 pro
-
Να μιλήσεις με τον πάροχο να σου ενεργοποιήσουν εκ νέου την σύνδεση 4G, επίσης δες και στις ρυθμίσεις της sim > στα δίκτυα αν έχεις επιλεγμένο το LTE
-
Προς ενημερωση ,ενιωσα πολυ μ...ας ,εστειλα μηνυμα στο 1285 4G NAI και μετα απο κανα μισαωρο ηρθε μηνυμα εκανα restart και voila !! Τωρα τα εχω παρει στο κρανιο γιατι δεν πηρα την κεραμικη εκδοση χαχαχααχ...Δε μου ειχε ξανατυχει ποτε με τοσα κινητα αυτο το πραγμα να πρεπει να ενεργοποιησω το 4G !! Ευχαριστω σε ολους
-
εχει να κάνει με την κάρτα και την πρόσβαση σου, ανεξάρτητα από το τηλ που χρησιμοποιείς. Καλό σερφαρισμα!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0