καλησπέρα έκανα την αίτηση για να ξεκλειδώσω το bootloader και μου λέει να περιμένω 360 ώρες αντί για 72 ξέρετε γιατί ??
Πρόβλημα με ξεκλείδωμα bootloader
-
-
Δυστυχώς σε κάποια δίνουν 72 και σε κάποια άλλα 360 για ποιο κινητό πρόκειται Καρντάση
-
mi5x.
Δηλαδή η μόνη λύση ειναι να περιμένω 15 μέρες?? -
Σε μερικά κινητά βγάζει 360 ώρες δεν είσαι ο μόνος. Τώρα γιατί μόνο η xiaomi ξέρει.
Redmi Note 3 pro -
Υποχρεωτικά δεν υπάρχει άλλη λύση τέλεια και παύλα
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Από φέτος και εγώ ιδιοκτήτης ενός MI5X, δυστυχώς ακόμα δεν το έχω χαρεί πλήρως. Έκανα αίτηση για unlock, η οποία και έγινε δεκτή μέσα σε μία μέρα. Κατέβασα την εφαρμογή και ακολούθησα τις οδηγίες όμως δεν ολοκληρώνεται και μου γράφει "Current account is not bound to this device" και μου γράφει να παώ στα developer settings. Το οποίο και έκανα, πατώντας όμως στο add account and device μου βγάζει ένα μήνυμα στα κινέζικα με το 10008 στην αρχή του. Επίσης από το "find my device" βρίσκω κανονικά την τοποθεσία μου, όπως διάβασα κάπου. Κάνω κάτι λάθος; Δεν θέλω να κάνω κάτι βιαστικά και να χαλάσω την συσκευή μου. -
-
Plex vpn Για να βάλεις το λογαριασμό στο mi Unlock status χρειάζεται να αλλάξεις την ip σε κινεζική αυτό θα το κάνεις με το plex vpn από το Google play κατέβασε το σε apk και αφού το κάνεις ξανά δοκίμασε Το plex vpn θέλει να κάνεις sign in οπωσδήποτε με κάποιο λογαριασμό, βάλε ip China Shanghai, China shenzhen με κάποια θα την πάρει.
=============== Ιαν 10th 2018, 8:27pm ===============
@dompred Τι έκανες τελικά ? -
Χίλια ευχαριστώ! Επιτέλους το πήρε. Τώρα όμως μου γράφει "after 360 hours of trying to unlock the device", μιας και δεν προσπαθώ 360 ώρες να ξεκλειδώσω, να υποθέσω ότι πρέπει να προσπαθήσω ξανά σε 360 ώρες (15 μέρες);
-
έτσι. Σωστά στα λέει...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0