Συνδεω στην usb port του κινητου με καλωδιο OTG μια MicroSd ,Ο Es Εxplorer την "βλεπει" αλλα δεν
μπορω να μεταφερω η να κανω copy οποιοδηποτε αρχειο.Ειναι fat32 format,εκανα mount μεσω recovery
μηπως κ βοηθησει,αλλα τιποτε.Αν μπορει να βοηθησει καποιος.Ευχαριστω
Συνδεω στην usb port του κινητου με καλωδιο OTG μια MicroSd ,Ο Es Εxplorer την "βλεπει" αλλα δεν
μπορω να μεταφερω η να κανω copy οποιοδηποτε αρχειο.Ειναι fat32 format,εκανα mount μεσω recovery
μηπως κ βοηθησει,αλλα τιποτε.Αν μπορει να βοηθησει καποιος.Ευχαρισ
Δεν υπαρχει τετοια επιλογη στις ρυθμισεις,εχω τα αγγλικα σαν γλωσσα επιλογης.Η rom ειναι: XTRV- 8.5 STABLE
8.5.4.0 (MCFCNED).ANDROID VERSION 6.0.1 MMB29M.Θελω να βαλω την τελευταια stable.Με χιλια ζορια
καταφερα κ την εβαλα στην internal storage κ οταν μεσω recovery πηγα να την κανω install Μου εβγαλε corrupt file.Εχω τα win 10 64bit. Ενω το MiMax που εχω το "βλεπουν" κανονικα τα Win, .το Note4χ στο file manager το βλεπει σαν NoteRedmi αλλα οχι την internal storage,αν κανω καποια κολπα,οπως restart to PC η restart το κινητο,μπορει να την δει την internal μπορει κ οχι.Το ολο σκεπτικο ειναι να κανω backup καποια αρχεια απο το κινητο ωστε πριν βαλω την stable να κανω factory reset κ δυστυχως δεν βλεπουν τα win την internal storage του κινητου.
Ανέβασε φώτο από την διαχείριση συσκευών του υπολογιστή να δούμε πως το αναγνωρίζουν όταν το έχεις συνδεδεμένο, καλό θα είναι να φαίνονται όλες οι συσκευές και όχι μόνο το κινητό