Γεια σας φίλοι. Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Μερικές φορές όταν ανοίγω την εφαρμογή της κάμερας βγάζει σφάλμα "η κάμερα αντιμετώπισε πρόβλημα" και κλείνει η εφαρμογή χωρίς να ανοίξει καθόλου η κάμερα (μαύρη οθόνη).
Αν εκείνη τη στιγμή που ανοίγω τη εφαρμογή της κάμερας πιέσω λίγο από πίσω το καπάκι ακριβώς κάτω από την πίσω κάμερα τότε η εφαρμογή ανοίγει. Τη λύση την βρήκα διαβάζοντας στο ιντερνετ. Διάβασα ότι το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί χρήστες Xiaοmi σε διάφορα μοντέλα.
Τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι τι να κάνω. Να το δώσω πίσω για αντικατάσταση; Είναι θέμα hardware software; Το έχω μόνο 3 μέρες.
Παρακαλώ πολύ βοηθήστε με το έχω αγοράσει από ελληνικό μαγαζί στο skroutz.
Δώστε μου οποιαδήποτε συμβουλή.
Ευχαριστώ.
Αν εκείνη τη στιγμή που ανοίγω τη εφαρμογή της κάμερας πιέσω λίγο από πίσω το καπάκι ακριβώς κάτω από την πίσω κάμερα τότε η εφαρμογή ανοίγει. Τη λύση την βρήκα διαβάζοντας στο ιντερνετ. Διάβασα ότι το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί χρήστες Xiaοmi σε διάφορα μοντέλα.
Τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι τι να κάνω. Να το δώσω πίσω για αντικατάσταση; Είναι θέμα hardware software; Το έχω μόνο 3 μέρες.
Παρακαλώ πολύ βοηθήστε με το έχω αγοράσει από ελληνικό μαγαζί στο skroutz.
Δώστε μου οποιαδήποτε συμβουλή.
Ευχαριστώ.