[XTRV-7.12.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 23/12 04:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
ΟΚ μια χαρά φλασαρίστηκε και κάνει reboot και σε recovery & σε Fastboot...
-
Πέρασα και εγώ εχθές το πρωϊ την rom στο kate και όλα πάνε ρολόι . Γρήγορο με πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας όλα καλά . απλά έχει χαθεί ο διακόπτης screen cast στην μπάρα και με παιδεύει λίγο γιατί το χρησιμοποιω συχνά . Ευχαριστούμε τους δημιουργους για άλλη μια φορά!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα και χρονια πολλα. @MIUI_ART προχθες προσθεσα στο προφιλ μου ενα redmi note 3 kenzo. μπορεις να μου στειλεις την τελευταια dev με ota; μολις το ξεκλειδωσα. ευχαριστω.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H MindMaker έγραψε:
Καλημέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχετε!
Χθες μου έβγαλε αναβάθμιση το magisk στη v15 και τον manager στην v5.5.1 και μου πρότεινε να την περάσω στο Omega. Ο manager περάστηκε μια χαρά αλλά με τη v15 παραλίγο και να την πάθαινα άσχημα.
Περνάω την 15 και ενώ μου έδειξε ότι περάστηκε σωστά, μετά το reboot ανοίγει το κινητό και δείχνει ότι το Magisk δεν είναι καθόλου εγκατεστημένο.
Προσπάθησα να το εγκαταστήσω και μέσα από τον Magisk manager αλλά και μέσω TWRP χωρίς επιτυχία και αποφάσισα να πάω πίσω στην 14 που δούλευε τέλεια.
Περνάω την 14 και το κινητό κολλούσε συνέχεια στο mi logo στην boot screen και μου loopαρε εκεί. Δοκίμασα ολική διαγραφή με magisk uninstaller μέσω TWRP χωρίς καμία επιτυχία.
Με τα πολλά τελικά, με έσωσε η Arωμα! Ξαναπέρασα την rom με προσαρμοσμένη εγκατάσταση και όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό και γλίτωσα το format. Εκεί κατάλαβα πόσο πολύ αξίζει η arωμα
Η ερώτηση τώρα είναι: Γιατί η v15 του megisk έχει θέμα με το omega; Είναι θέμα κινητού, λειτουργικού ή απλά δεν είναι συμβατή; Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν μπορώ να την εγκαταστήσω με επιτυχία.
Δοκίμασε κανείς από εσάς να την περάσει;
Και επίσης θα δούμε στις επόμενες arωμα να υπάρχει magisk v15 + manager v5.5.1;
Ευχαριστώ και καλές γιορτές και πάλι.
-
καλησπέρα και χρόνια πολλά,
περάστηκε σε kenzo πάνω σε XTRV Μαΐου, χωρίς wipe data (FR) και χωρίς κανένα πρόβλημα απ' ότι φαίνεται.
Το android στο "χρήση μπαταρίας" είναι στο 35-40%, ενώ στην παλιά ήταν πολύ χαμηλά, αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζει πολύ την αυτονομία συνολικά. Αλήθεια από πού βλέπουμε τώρα τις διεργασίες που τρέχουν, γιατί δεν το βλέπω? -
[Changelog - China] MIUI 9 China Developer ROM 7.12.28 Changelog Preview: Full Display Gestures
Gestures for full display devices
In the newly introduced full display gestures, if you want to go back to the Home screen, you can swipe from the bottom of the screen to the top of it. Swipe from the bottom of the screen and then stop for a second, you will find that Recents can be activated. And if you'd like to return to the previous page, all you have to do is swipe from the left or right of the screen to the middle of it.
Είναι όμως για όλες τις συσκευές ή για τις
3-4 καινούργιες μόνο όπως κάνουν πάντα?????
" Γεωπόνος”
-
-
Ο/H bIBOS85 έγραψε:
έχω ίδιο πρόβλημα
Όταν έρθει η ώρα και βεβαιωθούμε πως όλα είναι οκ, θα αναβαθμίσουμε και εμείς το Magisk στην τελευταία Version.
=============== Δεκ 27th 2017, 11:23pm ===============
Ο/H gaiosgf έγραψε:
καλησπερα και χρονια πολλα. @MIUI_ART προχθες προσθεσα στο προφιλ μου ενα redmi note 3 kenzo. μπορεις να μου στειλεις την τελευταια dev με ota; μολις το ξεκλειδωσα. ευχαριστω.
-
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία!
Σε Redmi 3 Pro (IDO) όλα ΟΚ.. περάστηκε η παρούσα xtrv πάνω από την προ προηγούμενη dev (7.12.7) με wipe cache+dalvik. Για root εγκαταστάθηκε το magisk χωρίς προβλήματα.
Από την Κυριακή δεν έχει δείξει κάποιο θέμα, καλή διαχείριση μπαταρίας, καλή αλληλεπίδραση με το UI και (μην το ματιάσω) ούτε μαύρη οθόνη ούτε restart από μόνο του..
Ευχαριστούμε παιδιά και καλές γιορτές σε όλες και όλους!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0