Διαφήμιση

Το Xiaomi Mi 7 με 3D αναγνώριση προσώπου;

• Το Xiaomi Mi 7 με 3D αναγνώριση προσώπου;

Με προηγμένη 3D αναγνώριση προσώπου λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει το Xiaomi Mi 7, σύμφωνα με πρόσφατη φήμη από την Κίνα.

Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Αγαπημένη μου xiaomi , καλό και άγιο το look alike με την apple αλλά μην αντιγράφεις και τις π@π@ριές που κάνει η εταιρία σε παρακαλώ...

Είναι σε εμπορική διάθεση η τεχνολογία για δακτυλικό αποτύπωμα κάτω από το γυαλί το οποίο αποτελεί την καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

@intheend
      Σε 3 χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχει smartphone χωρίς Face ID.
      Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αποδέχομαι ή ακόμη χειρότερα, να μου αρέσει κιόλας :nono:

Το γεγονός οτι πάει η xiaomi ,και το android γενικότερα, να appleποιηθεί μόνο καλό δεν είναι... Σταματάει όπως και εσύ παραδέχεσαι παραπάνω το "θεωρητικά" το καλό κομμάτι του , οι πολλές επιλογές, και η διαφοροποίηση. Στην τελική αν ήθελα "μοναδικές" επιλογές, θα αγόραζα apple εξαρχής

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, δεν θα αναφερθώ σε βιομετρικά στοιχεία (το οποίο ειναι θέμα απο μόνο του) αλλά ξέρεις ότι η τεχνολογία αυτή είναι ανώριμη από άποψη ασφάλειας , το όποιο υποτίθεται ότι είναι το βασικό marketing pitch .
    • Δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα λές. Σωστότατος σε όλα! Από κάπου δεν πρέπει να ξεκινήσει το πανηγύρι όμως;

Θα ωριμάσει η τεχνολογία (σαφώς και είναι beta test μοντέλο το iPhone X...και το ίδιο θα είναι και το Mi7 και όλα τα πρωτότοκα και ίσως και δευτερότοκα μοντέλα όλων των εταιριών), θα γίνει ασφαλέστερη, θα περάσει παντού και θα την αποδεχτούμε θέλοντας και μή γιατί δεν θα είναι λειτουργική η συναλλαγή χωρίς αυτην.
      Κάνε ένα flashback και διάβασε τα σχόλια όταν η Apple το 2013 (μόλις προχθές δηλαδή) έβαλε στο iPhone 5s το Touch ID. Νοείται σήμερα συσκευή smartphone χωρίς fingerprint scaner;

Όσες εταιρίες έχουν την τεχνογνωσία και την ικανότητα να κινούν αγορές, θα ασχοληθούν με το Face ID. Όσες είναι λιγότερο ικανές...θα απασχολήσουν λίγο ακόμη το fingerprint scanner ψάχνοντας να δούν πού θα το βάλουν...για να είχαμε να λέγαμε.
      Θα έχεις συσκευή με fingerprint scaner πάνω - κάτω - δίπλα από την οθόνη...αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις τις συναλλαγές που θέλεις.

Η υλοποίηση μία νέας τεχνικής θέλει υποστήριξη. Το ίδιο όμως θέλει και η διατήρηση μία "παλαιάς" τεχνικής. Τον νικητή (προσωπικά) τον βλέπω από τώρα. 8)
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Δεν υπάρχει τομέας εμπορικός που προσπαθεί να πρωτοπορεί ή να λανσάρει κάτι καινούργιο, που δεν προσπαθεί να διαφυλάξει τα μυστικά του και όλοι να προσπαθούν να κοιτάνε το τι κάνει ο άλλος για να αντιγραψουν ή να κλέψουν τις πατέντες. Άρα λίγο δύσκολο να κατηγορησεις τις εταιρείες ότι κλωνοποιουνται ή γίνονται το ίδιο γιατί όποιος δεν μένει στις εξελίξεις, χάνεται. Σε λίγα χρόνια όσο θα εξελιχθεί η τεχνητή νοημοσύνη και η κβαντικοί υπολογιστές νομίζω θα υπάρξει τέτοια έκρηξη τεχνογνωσίας που ο άνθρωπος θα αδυνατεί να την παρακολούθησει και τα έξυπνα κινητά θα φανταζουν σαν κατι παλαιολιθικο.
    • Ο/H flytouch1111 έγραψε:

Δεν υπάρχει τομέας εμπορικός που προσπαθεί να πρωτοπορεί ή να λανσάρει κάτι καινούργιο, που δεν προσπαθεί να διαφυλάξει τα μυστικά του και όλοι να προσπαθούν να κοιτάνε το τι κάνει ο άλλος για να αντιγραψουν ή να κλέψουν τις πατέντες. Άρα λίγο δύσκολο να κατηγορησεις τις εταιρείες ότι κλωνοποιουνται ή γίνονται το ίδιο γιατί όποιος δεν μένει στις εξελίξεις, χάνεται. Σε λίγα χρόνια όσο θα εξελιχθεί η τεχνητή νοημοσύνη και η κβαντικοί υπολογιστές νομίζω θα υπάρξει τέτοια έκρηξη τεχνογνωσίας που ο άνθρωπος θα αδυνατεί να την παρακολούθησει και τα έξυπνα κινητά θα φανταζουν σαν κατι παλαιολιθικο.
      Φίλε μου άλλα καινοτομώ (απο το μηδέν), άλλα εξελίσσω (μια υπάρχουσα κατάσταση) και άλλο αντιγράφω. Στην παραπάνω περίπτωση μιλάμε για το 3ο , τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα.

Και το αυτό που περιγράφεις είναι το evolve or die , αλλά evolve ρε συ όχι σκέτο copy...

Τώρα τα περί AI & QUANTUM είναι τόσο γενικά και άγνωστα σε όλους μας που ας τα αφήσουμε έξω από αυτή την συζήτηση καλύτερα γιατί για το ταπεινό (και κατά τεκμήριο υπερβολικό) faceID μιλάμε το όποιο σε σχέση με αυτά που λες είναι απειροελάχιστο...
    • Διαφήμιση
    • Μεχρι να βγει θα ακουσουμε ενα σωρό ακόμα. Οπότε μην τρελαίνεστε.
      Για παράδειγμα εδώ λέει άλλα New Xiaomi Mi 7 Renders Surface Online - Shows On-Screen Fingerprint Scanner
    • Και εγώ ψηφίζω το δαχτυλικό εντός οθόνης... :thumbsup: Ποιο πρακτικό και ποιο ασφαλές από το face id και πράσινα άλογα... <X
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος