Διαφήμιση

Αλλαγή οθόνης σε 4X

• Αλλαγή οθόνης σε 4X

Καλησπερα, χρόνια πολλά.
      Αγόρασα περισυ τον Απρίλη ένα 4Χ από γερμανική αλυσίδα.
      Το κινητό από ένα σημείο και μετά έβγαλε δεξιά κάτι σαν λεκέ στην οθόνη, που σε άσπρο φόντο είναι ενοχλητικό αλλά δεν ενοχλούσε στη λειτουργία της οθόνης.
      Σταδιακά άρχισε να μεγαλώνει, πιάνει σχεδόν την μισή οθόνη δεξιά αλλά έχει αρχίσει να είναι δυσλειτουργικό, σα να κάνει ghost touch. Αν το αφήσω λίγο, επανέρχεται.
      Επειδή έχει φάει μερικές τούμπες, δε νομίζω να καλύπτεται από την εγγύηση.
      Υπάρχει κάποιο σέρβις φτηνότερο από αυτά που βρίσκω μέσω google?70€ για οθόνη, 110-120€ κάνει καινούργιο απ'έξω.
    • Ο/H mynam3 έγραψε:

Υπάρχει κάποιο σέρβις φτηνότερο από αυτά που βρίσκω μέσω google?70€ για οθόνη, 110-120€ κάνει καινούργιο απ'έξω.
      Εδώ είσαι: Original Complete screen with front housing for Redmi 4x – Black & White
      Και την περνάς μόνος σου ή πας σε κανένα service (κανένα 20άρικο το πολύ παίρνουν από όσο έχω διαπιστώσει).
    • Καλημέρα σε όλους!

Για να μην ανοίγω καινούριο νήμα το βάζω εδώ... Μέσα σε 3 ημέρες είχα δύο πτώσεις όπου κατέστρεψα εκτός του tempered glass (στην 1η) και την οθόνη (στη 2η)... Η συσκευή είναι αγορασμένη από public και προφανώς είναι εισαγωγή της infoquest (όχι ότι έχει σημασία) η οποία ζητά για την επισκευή της 85€. Ψάχνωντας είδα ότι σε σκρουτζομάγαζα η τιμή της οθόνης είναι γύρω στα 30€, όπως και σε κάποια Κινέζικα eshops.

Παρόλα αυτά, επειδή το τηλέφωνο είναι σχετικά καινούριο -αλλά το service της infoquest ακριβό- θα ήθελα το ανταλλακτικό να είναι original και επίσης να τοποθετηθεί από service (παρά το ότι έχω αντικαταστήσει ουκ ολίγες οθόνες μόνος μου...)! Οπότε μία ερώτηση είναι αν ξέρει κανείς από που ψωνίζουμε original οθόνη και επίσης αν ξέρει κανείς κάποιο αξιόπιστο κατάστημα στα Βόρεια της Αθήνας για την αλλαγή. Αν η διαφορά είναι μικρή προφανώς δεν θα μπω στη διαδικασία να αγοράσω οθόνη μόνος μου...

Αν είναι να θεωρηθεί διαφήμιση στείλτε pm!!!

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
    • Διαφήμιση
    • Η αγορά από 3ο κατάστημα της οθόνης η οποία μπορεί να είναι καλή αλλά μπορεί και όχι + η εγκατάσταση από τρίτο ο οποίος μπορεί να κάνει καλή δουλειά αλλά μπορεί και όχι...αν όλα πάνε καλά θα σου βγάλει ένα κόστος περί τα 50-60 ευρώ.

Αν σε αυτό υπολογίσεις ότι το άνοιγμα από τρίτο κατάστημα σίγουρα θα επιφέρει ακύρωση της εγγύησης της infoquest, πραγματικά δεν ξέρω εάν αξίζει.

Αν παρ' όλα αυτά δεν θες να πας στην infoquest, θα σου έλεγα να μιλήσεις με το κατάστημα mygad στην Καστοριά ή με το κατάστημα qubestore Θεσσαλονίκη, και τα δύο είναι αξιόπιστα και έχουν σωστά ανταλλακτικά :)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Η αγορά από 3ο κατάστημα της οθόνης η οποία μπορεί να είναι καλή αλλά μπορεί και όχι + η εγκατάσταση από τρίτο ο οποίος μπορεί να κάνει καλή δουλειά αλλά μπορεί και όχι...αν όλα πάνε καλά θα σου βγάλει ένα κόστος περί τα 50-60 ευρώ.

Αν σε αυτό υπολογίσεις ότι το άνοιγμα από τρίτο κατάστημα σίγουρα θα επιφέρει ακύρωση της εγγύησης της infoquest, πραγματικά δεν ξέρω εάν αξίζει.

Αν παρ' όλα αυτά δεν θες να πας στην infoquest, θα σου έλεγα να μιλήσεις με το κατάστημα mygad στην Καστοριά ή με το κατάστημα qubestore Θεσσαλονίκη, και τα δύο είναι αξιόπιστα και έχουν σωστά ανταλλακτικά :)

Νομίζω ότι έχεις δίκιο... Όσο και αν φαίνεται παράξενο, μέσα στη φούρια της γκαντεμιάς δεν είχα σκεφτεί το ζήτημα της εγγύησης... Οπότε μάλλον θα τα φάει η Quest -την οποία γενικά και δεν πολύγουστάρω...
    • Ο/H tsalin έγραψε:

Νομίζω ότι έχεις δίκιο... Όσο και αν φαίνεται παράξενο, μέσα στη φούρια της γκαντεμιάς δεν είχα σκεφτεί το ζήτημα της εγγύησης... Οπότε μάλλον θα τα φάει η Quest -την οποία γενικά και δεν πολύγουστάρω...
      Δεν πρέπει να το συζητάς καν. Μονόδρομος είναι το επίσημο service. Εκτός κι αν ρίσκαρες να πάρεις από κανένα dragontt με την προϋπόθεση όμως να προσπαθήσεις να την αλλάξεις μόνος σου. Αλλιώς η διαφορά κόστους είναι μάλλον μικρή για να αξίζεις να χάσεις την εγγύηση...