Mi mix 2 vs huawei mate 10 pro
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Το Χαβάη είναι καλύτερη συσκευή αλλά εγώ θα έπαιρνα το mix 2. Αυτή, είναι η δική μου γνώμη. Εσύ, δεν μας είπες με τι κριτήρια θα διαλέξεις συσκευή όμως.
Για πιο λογο θα διαλέγες το mix2? -
Τρομερές συσκευές και οι 2! Δύσκολη απόφαση...ειδικά εάν δεν είχες ποτέ Huawei ή Xiaomi. Ποια να πρωτοπάρεις και ποια να πρωτοαφήσεις!
Συμφωνώ με Άλεξ. Καλύτερο το Huawei αλλά άμα κολλήσεις με Xiaomi και MIUI δύσκολα ξεφεύγεις.
Διαφορές τεχνικών χαρακτηριστικών: ΕΔΩ
Επίσης : Επειδή είπες ότι προτιμάς MIX 2 επειδή έχει 835...δες ΕΔΩ τον 970 vs 845 (όχι 835).
Εγώ δεν είχα ποτέ Huawei. Έχω όμως πολλά interneto-φιλαράκια (με άποψη βαρυσήμαντη) που έχουν περάσει από πάνω τους πολλές συσκευές. Samsung, LG, Huawei, HTC κλπ...όλα σε ναυαρχιδιακή έκδοση.
Όσοι από τους παραπάνω έπιασαν MIUI (οι περισσότεροι εξ αυτών με Mi5 και Mi6) είπαν Αλληλούια! Δεν την αλλάζουν με τίποτα.
Η λογική με πάει σε P10 Plus χωρίς δεύτερη κουβέντα. Η καρδιά με πάει σε MIX 2 επίσης χωρίς 2η κουβέντα!
Ερωτήσεις:
- Τι διαφορά τιμής έχουν;
- Θα αγοράσεις από εδώ ή από έξω;
- Η Xiaomi δεν έχει αντιπροσωπία στην Ευρώπη με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σε περίπτωση βλάβης. Η Huawei πώς είναι από υποστήριξη;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Τρομερές συσκευές και οι 2! Δύσκολη απόφαση...ειδικά εάν δεν είχες ποτέ Huawei ή Xiaomi. Ποια να πρωτοπάρεις και ποια να πρωτοαφήσεις!
Συμφωνώ με Άλεξ. Καλύτερο το Huawei αλλά άμα κολλήσεις με Xiaomi και MIUI δύσκολα ξεφεύγεις.
Διαφορές τεχνικών χαρακτηριστικών: ΕΔΩ
Επίσης : Επειδή είπες ότι προτιμάς MIX 2 επειδή έχει 835...δες ΕΔΩ τον 970 vs 845 (όχι 835).
Εγώ δεν είχα ποτέ Huawei. Έχω όμως πολλά interneto-φιλαράκια (με άποψη βαρυσήμαντη) που έχουν περάσει από πάνω τους πολλές συσκευές. Samsung, LG, Huawei, HTC κλπ...όλα σε ναυαρχιδιακή έκδοση.
Όσοι από τους παραπάνω έπιασαν MIUI (οι περισσότεροι εξ αυτών με Mi5 και Mi6) είπαν Αλληλούια! Δεν την αλλάζουν με τίποτα.
Η λογική με πάει σε P10 Plus χωρίς δεύτερη κουβέντα. Η καρδιά με πάει σε MIX 2 επίσης χωρίς 2η κουβέντα!
Ερωτήσεις:
- Τι διαφορά τιμής έχουν;
- Θα αγοράσεις από εδώ ή από έξω;
- Η Xiaomi δεν έχει αντιπροσωπία στην Ευρώπη με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σε περίπτωση βλάβης. Η Huawei πώς είναι από υποστήριξη;
Είμαι κάτοχος τώρα redmi Note 4 χωρίς να έχω βάλει για ελληνική rom
Αλλά το φόρουμ εδώ είναι φανταστικό από θέμα βοήθειας.
Το p10 plus γιατί το προτείνεις σε σχέση με το Mate 10 pro? -
Ο/H stergiost3 έγραψε:
Το p10 plus γιατί το προτείνεις σε σχέση με το Mate 10 pro?
Mate 10 Pro ήθελα να γράψω και μπερδεύτηκα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
To mix2 το έχω βρει στα 450 απο εξωτερικό αλλά έβγαλε το Mate 10 pro την προσφορά και γιαυτό μπαίνω σε δυλλιμα.....
-
-
-
Πιο mate 10, honor View 10 το λένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε.
Huawei Honor View 10 - Full phone specifications.
Αυτό, είναι στα ίδια πλαίσια τιμής με το mix 2. Εκεί φαίνεται καθαρά ότι το mix 2 είναι καλύτερη επιλογή.
Ειδικά αν είσαι...εξαρτημένος από MIUI.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Πιο mate 10, honor View 10 το λένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε.
Huawei Honor View 10 - Full phone specifications.
Αυτό, είναι στα ίδια πλαίσια τιμής με το mix 2. Εκεί φαίνεται καθαρά ότι το mix 2 είναι καλύτερη επιλογή.
Ειδικά αν είσαι...εξαρτημένος από MIUI.
Huawei Mate 10 Pro - Full phone specifications -
Σοβαρά;
Δεν θες το Honor με σχεδόν ίδια specs περίπου τα μισά λεφτά, ε; Και αυτό Huawei είναι.
Αλλά σε αυτή την τιμή πλέον όπως σου είπα άσχετα αν έχεις κολλήσει με το miui ή όχι δεν μπορείς να αγνοήσεις το mix 2, είναι σχεδόν παντού (εκτός από επεξεργαστή) καλύτερο.
Από εκεί και πέρα, εγώ δεν βλέπω τον 970 σαν προτέρημα, ναι είναι καλά (στα χαρτιά) όλα αυτά που προσφέρει σε σχέση με τον 835, ΑΛΛΑ δεν ο παύει να είναι η πρώτη γενιά μιας τεχνολογίας που ακόμα είναι υπό ανάπτυξη.
Οι αγοραστές του πρώτου προϊόντος θα κάνουν το beta testing. Εγώ θα πάρω συσκευή με ΑΙ σε ένα-δύο χρόνια, μόλις σιγουρευτώ ότι είναι τελειωμένο προϊόν και δουλεύει όπως πρέπει.
Πήγαινε, αν θέλεις να με ακούσεις, στο mix 2 και πίστεψε με, σε λίγο καιρό αφού το αγοράσεις θα ξεχάσεις οτιδήποτε άλλο. Και δεν στο λέω αυτό επειδή γράφουμε σε φόρουμ της xiaomi.
Α, και η εμπειρία χρήσης του miui θα είναι πολύ διαφορετική από την συσκευή που έχεις τώρα. Όπως και η υποστήριξη της συσκευης με μελλοντικές αναβαθμίσεις, επίσης.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0