Διαφήμιση

Mi mix 2 vs huawei mate 10 pro

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H stergiost3 έγραψε:

799ευρος και p9 lite 2017 δώρο αξίας 189 εύρος
      Εάν πούμε ότι πουλάς το P9 lite 150 ευρώ...άρα το Mate 10 Pro θα σου βγεί γύρω στα 650...200 ευρώ παραπάνω από το Mi Max 2 (για αγορά από Κίνα).

1) Εγώ, είμαι τύπος που δίνω πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ μεγάλη σημασία στον τρόπο κάλυψης της εγγύησης. Το Mi5s που έχω είναι αγορασμένο από Ελλάδα και μάλιστα από μαγαζί που είναι από τα πρώτα που εδραιώθηκαν στο ηλεκτρονικό εμπόριο...έχει δηλαδή πολλές και καλές κρητικές στο after sales.
      Δεν έχω πάρει ποτέ συσκευή από Κίνα. Και ούτε πρόκειται να πάρω. Το στομάχι μου δεν σηκώνει αναμονή...ούτε άγχος για τελωνεία...ούτε για το τί θα γίνει σε περίπτωση βλάβης. Αντίθετα με εμένα, ο κόσμος εδώ μέσα ψωνίζει αβέρτα κουβέρτα από Κίνα με την συντριπτική πλειοψηφία να μην έχει προβλήματα. Θέλει όπως γερό στομάχι και λίγο ζαμανφουτισμό για να είσαι άνετος με την παραγγελία. Εγώ δεν είμαι αυτού του style.

2) Δέχομαι ότι τα μεγάλα μαγαζιά της Κίνας έχουν σωστή πολιτική εγγυήσεων και εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Θέλεις όμως ένα 2μηνο με τα πάνε-έλα και μία αρμάδα από email για να συνεννοηθείς. Συγγνώμη...έχω καλύτερα πράγματα με τα οποία μπορώ να ασχοληθώ και να απασχολώ τον εγκέφαλό μου.

3) Ας πούμε ότι το χέρι σου πιάνει και σε περίπτωση βλάβης (μία οθόνη φερ' ειπείν ...αυτός δεν είναι και ο λόγος που θα πάρεις το MIX;;;;) έχεις τα κ@κ@λ@ να το επισκευάσεις μόνος σου. Που θα βρείς γνήσια ανταλλακτικά; Αναπάντητο ερώτημα εδώ και πολύ καιρό.

4) Έως 200 ευρώ θα έδινα για συσκευή που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι γιατί χτυπήθηκε από ένα εγκεφαλικό που παραμονεύει στην γωνία. Πάνω από αυτό το ποσό απαιτώ επίσημη κάλυψη.

Εάν
      - η Huawei έχει επίσημη Ευρωπαϊκή - Ελληνική εγγύηση αντιπροσωπίας (δεν το γνωρίζω)
      - είχα με άνεση τα 200 παραπάνω ευρώ

θα επέλεγα (με πόνο ψυχής το λέω) Mate 10 Pro.

Είναι έτσι κι αλλιώς πολύ ανώτερο το επίπεδο του...τέτοιο που να σε κάνει να το επιλέξεις με κλειστά μάτια μόνο και μόνο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ποιότητά του σε όλα τα επίπεδα. Εάν βάλεις και όλα τα παραπάνω που τα θεωρώ μειονεκτήματα της Xiaomi (στην Ευρώπη) τότε η δική μου επιλογή είναι Mate 10 Pro και έχει να κάνει κυρίως με το after sales.

8)
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Εγώ απάντησα από πάνω γιατί δεν θα έπαιρνα το Huawei Mate 10 pro, άσχετα αν είναι αντικειμενικά καλύτερο. Ακόμα και το V10 που είναι στην ίδια κατηγορία και τιμή. Αλλά, αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, με τα δικά μου κριτήρια.. :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Σοβαρά; :lol:
      Δεν θες το Honor με σχεδόν ίδια specs περίπου τα μισά λεφτά, ε; Και αυτό Huawei είναι. ;)
      Αλλά σε αυτή την τιμή πλέον όπως σου είπα άσχετα αν έχεις κολλήσει με το miui ή όχι δεν μπορείς να αγνοήσεις το mix 2, είναι σχεδόν παντού (εκτός από επεξεργαστή) καλύτερο.
      Από εκεί και πέρα, εγώ δεν βλέπω τον 970 σαν προτέρημα, ναι είναι καλά (στα χαρτιά) όλα αυτά που προσφέρει σε σχέση με τον 835, ΑΛΛΑ δεν ο παύει να είναι η πρώτη γενιά μιας τεχνολογίας που ακόμα είναι υπό ανάπτυξη.
      Οι αγοραστές του πρώτου προϊόντος θα κάνουν το beta testing. Εγώ θα πάρω συσκευή με ΑΙ σε ένα-δύο χρόνια, μόλις σιγουρευτώ ότι είναι τελειωμένο προϊόν και δουλεύει όπως πρέπει.
      Πήγαινε, αν θέλεις να με ακούσεις, στο mix 2 και πίστεψε με, σε λίγο καιρό αφού το αγοράσεις θα ξεχάσεις οτιδήποτε άλλο. Και δεν στο λέω αυτό επειδή γράφουμε σε φόρουμ της xiaomi.
      Α, και η εμπειρία χρήσης του miui θα είναι πολύ διαφορετική από την συσκευή που έχεις τώρα. Όπως και η υποστήριξη της συσκευης με μελλοντικές αναβαθμίσεις, επίσης. :D
      Δηλαδή το mui στο mix2 έχει διαφορά από το redmi Note 4 που έχω τώρα?
    • Διαφήμιση
    • Το ίδιο περιβάλλον είναι. Αν σου αρέσει στο rn4 θα σου αρέσει και στο mi mix2. :)
      Aν το περιβάλλον δεν έχει και τόση σημασία για σένα, περνάς στα υπόλοιπα κριτήρια. ;)
    • Ο/H stergiost3 έγραψε:

Δηλαδή το mui στο mix2 έχει διαφορά από το redmi Note 4 που έχω τώρα?
      Όχι δε θα δεις διαφορά, όπως και στο emui της Huawei δε θα δεις.
      Ίσως σε μερικά features μόνο όπως στην τελευταία miui developer που δώσανε κάποια screen gestures σε ορισμένες συσκευές (για αρχή;).
      Μπορεί όμως παίρνοντας ένα "hi end" μοντέλο να παίρνεις πιο γρήγορα αναβαθμίσεις της έκδοσης του Android όπως και της έκδοσης της ρομ.
      Σχεδόν πάντα οι εταιρείες υποστηρίζουν περισσότερο τις πιο ακριβές συσκευές τους.
    • Ο/H fog έγραψε:

Το ίδιο περιβάλλον είναι. Αν σου αρέσει στο rn4 θα σου αρέσει και στο mi mix2. :)
      Aν το περιβάλλον δεν έχει και τόση σημασία για σένα, περνάς στα υπόλοιπα κριτήρια. ;)
      Το περιβάλλον συνηθίζεται μετά από χρήση το κινητού, θυμάμαι όταν από Android πήγα σε iPhone 6 μου ήτανε βουνό το μενού αλλά το συνηθισα όπως και το mui όταν άφησα το iPhone.
    • Θα δει και μπισκότο (ορεο) κάποια στιγμή, στους επόμενους μήνες. Και είναι σίγουρα το mix 2 συσκευή που μπορεί να κρατήσει κανείς 2 χρόνια, άνετα. Θα πάρει και τις επόμενες 4 ή και περισσότερες εκδόσεις MIUI.
      Και όχι, δεν παίρνω προμήθεια από την xiaomi.. :lol:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Mi mix 2 vs huawei mate 10 pro

2 χρόνια;;;;;;;;
      Εαν δεν έχεις ψείρες στον ποπό.... την 5ετια θα πιάσεις! Τα 6/64 θα κάνουν πολύ πολύ καιρώ και κωλώσουν.
      Το ίδιο και με το Χαβάη.

from my Mi5s
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Πάντως όπως βλέπετε γενικά κανένα κινητό δεν είναι το απόλυτο τέρας με τα όλα του και δυστυχώς η απόφαση είναι δύσκολη πχ ανά θες φώτο σαν προτεραιότητα η κάτι άλλο πχ 2 σιμ καλή μπαταρία, καλό support....
    • Οι εταιρείες ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι λανσάρουν. Ποτέ δεν υπήρξε από όσο ξέρω προϊόν που να τα έχει όλα. Όλες οι εταιρείες που φτιάχνουν ένα ανάλογο προϊόν δεν το κάνουν να τα έχει όλα και πάντα ένα προϊόν άλλης εταιρείας με παρόμοιο προϊόν διαφέρει σε κάποιο χαρακτηριστικό. σιγά μην τα κάνουν τέλεια, μετά τι θα πουλάνε ε??!!
    • Δυστυχώς έτσι είναι παιδιά, δεν υπάρχει καμία συσκευή που να τα δίνει όλα.. απλόχερα.
      Αλλιώς, πως θα πουλήσει η "S" επόμενη έκδοση. Αχ βρε μηλοεταιρεία τι μας έκανες και τους άνοιξες τα μάτια.. :whistling:

• Διαφήμιση
    • Ο/H flytouch1111 έγραψε:

Οι εταιρείες ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι λανσάρουν. Ποτέ δεν υπήρξε από όσο ξέρω προϊόν που να τα έχει όλα. Όλες οι εταιρείες που φτιάχνουν ένα ανάλογο προϊόν δεν το κάνουν να τα έχει όλα και πάντα ένα προϊόν άλλης εταιρείας με παρόμοιο προϊόν διαφέρει σε κάποιο χαρακτηριστικό. σιγά μην τα κάνουν τέλεια, μετά τι θα πουλάνε ε??!!
      Ναι σαφώς και δεν τα δίνουν όλα αλλά πάντα μπορούν να βγάλουνε καινούργια κινητά πάντα με καλύτερη κάμερα όπως το p11 h p20 που θα είναι με 40 megapixel η με του καινούργιους επεξεργαστές και αν πχ το mix2 είχε κάμερα τύπου Mate και μπαταρία πιστεύω ότι θα ήταν 1 level πάνω ακόμα.......

=============== Δεκ 29th 2017, 4:58pm ===============

Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Δυστυχώς έτσι είναι παιδιά, δεν υπάρχει καμία συσκευή που να τα δίνει όλα.. απλόχερα.
      Αλλιώς, πως θα πουλήσει η "S" επόμενη έκδοση. Αχ βρε μηλοεταιρεία τι μας έκανες και τους άνοιξες τα μάτια.. :whistling:
      Στο μήλο αυτή τη στιγμή λείπει η καλή κάμερα η μπαταρία και η 2 σιμ και Dual app.... Αν είχε αυτά θα ήτανε τούμπανο αλλά η τιμή θα ήτανε κάνα 1500+...