Καλημέρα. Το mia1 υποστηρίζει 4g λέει ο κατασκευαστής. Ενώ στην προηγούμενη συσκευή που είχα στον ίδιο χώρο με την ίδια κάρτα είχα 4g στο xiaomi έχω 3g. Χρησιμοποιώ το δίκτυο της wind. Γνωρίζει κανένας μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις? Στην επιλογή δικτύου πάντως έχω βάλει 4g
4g στο xiaomi mia1
-
-
καλημέρα. Έχεις με την κάρτα σου 4g στο άλλο τηλέφωνο σου;
Απλά: είναι σίγουρο ότι το 4g είναι ενεργοποιημένο; Το Α1 υποστηρίζει την Β20 που συνήθως δημιουργεί θέματα...
Ανέβασε ένα about phone να δούμε την έκδοση του λογισμικού που έχεις. -
-
στο gsm arena υπάρχει η έκδοση της Ινδίας που δεν υποστηρίζει την B20
Xiaomi Mi A1 - Full phone specifications
Από πού το αγόρασες; Άλλες πληροφορίες δεν έχω. -
Από το banggood. Από Κίνα έχει έρθει. Δεν υπάρχει τρόπος να δούμε αν υποστηρίζει Β20?
=============== Δεκ 29th 2017, 1:29pm ===============
Τώρα το κοίταξα πάλι. Έχω την global έκδοση. Λογικά θα έπρεπε να πιάνει 4g -
Το Global Version δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει Β20.
Ακόμα και έτσι να είναι...δηλαδή να μήν έχεις Β20...δεν μπορεί να μήν έχεις ΚΑΘΟΛΟΥ 4G! Κάπου θα είχες. Κάτι άλλο τρέχει.
Γενικά, την απουσία 4G την έχεις μόνο στην περιοχή σου ή παντού;
Dual Sim δεν είναι το Mi A1; Δοκίμασες να αλλάξεις θέση SIM;
Υ.ΓΗ δεν ήξερα ότι το A1 βγαίνει και χωρίς Β20.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Συχνότητες 4G στην Ελλάδα. Δείτε αν τις υποστηρίζει το smartphone σας.
Πρέπει να είσαι root.
=============== Δεκ 29th 2017, 1:40pm ===============
ουτε εγώ δεν ήξερα ότι βγαίνει και χωρίς την Β20, μπορεί να μην έρχεται καν Ελλάδα ή να είναι λάθος πληροφορία από το gsm arena. -
Παιδιά το πρόβλημα λύθηκε με μια επανεκκίνηση. Δεν ξέρω πως. Ευχαριστώ για την βοήθεια
-
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Καλησπερα
αγορασα το Mi A1 και ενω πιανω 4G δεν εχω 4G+
ειμαι στο δικτιο της cosmote και στο κεντρο της πολης μου ενας φιλος μου ακριιβως διπλα μου πιανει κανονικα 4G+ ενω εγω οχι στην cosmote what's up και αυτος !
απο την cosmote ειναι ολα ενταξει ετσι μου ειπαν που μιλησα μαζι τους . ( και ενεργοποιημενο και τον αριθμο μου τον μετεφερα σε nano sim )
πως μπορουμε να δουμε τι μπορει να παιζει ?
stock android 8.1.0 August update ( αλλα και πριν το κανω εχθες και πριν δεν ειχα παλι σε 8.1.0 July update ) με κλειδωμενο bootloader ( δεν εχω σκοπο να τον ξεκλειδωσω αν δεν σταματησει η υποστηριξη απο μαμα google )
το αγορασα απο skroutz απο το kaizer
( συγνωμη αν για το μαγαζι και τον παροχο παραβιαζω καποιον κανονα καμια προθεση για διαφημιση απλα για να δωσω να καταλαβουμε τι παιζει )
ευχαριστω πολυ -
Το 4G+ υποστηρίζεται για συγκεκριμένες συσκευές από την Cosmote και όχι για όλα τα μοντέλα τους
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0