@vasiliki_g2425 Τι ακριβώς προσπαθείς βρε Βάσω ανέβασε φωτογραφία μπορεί να μην δουλεύει το link δώσε περισσότερες πληροφορίες για να λυθεί το πρόβλημα σου
[XTRV-7.12.28 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/12 16:59)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
και πως να κατεβαζω?πως και με ποιο τροπο?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μην χρησιμοποιείς την εφαρμογή του φόρουμ για το Androidfilehost
-
Στο αρχικο ποστ υπάρχουν δύο επικεφαλίδες μια για τις xtr και μια για τις arωμα διάλεξε ποια θέλεις κατά και μετά δες εκεί.που θα σε πάει για ποια συσκευή θέλεις να καταβάσειςΟ/H vasiliki_g2425 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ανοιξε τον Browser του κινητού σου ή από τον υπολογιστή σου.
-
τα ιδια μου κανει
Ο/H miltoskartalas έγραψε:
Στο αρχικο ποστ υπάρχουν δύο επικεφαλίδες μια για τις xtr και μια για τις arωμα διάλεξε ποια θέλεις κατά και μετά δες εκεί.που θα σε πάει για ποια συσκευή θέλεις να καταβάσειςΟ/H vasiliki_g2425 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ιδια μου κανειΟ/H amavroudis έγραψε:
ανοιξε τον Browser του κινητού σου ή από τον υπολογιστή σου.
-
-
@vasiliki_g2425 Κάνε μια εκκαθάριση ιστορικού, δες λίγο να κατεβάσεις από το Chrome εγώ αυτό το app χρησιμοποιώ για το κινητό, πες μας λίγο τι έγινε ?
-
-
Ας κάνει κάποιος ένα τσεκ αν κατεβαίνει η rom της @amavroudis για λογαριασμό της @vasiliki_g2425 μήπως έχει θέμα το link
-
πριν απο μια εβδομαδα εκανα format στον υπολογιστη.Ο/H derveni έγραψε:
@vasiliki_g2425 Κάνε μια εκκαθάριση ιστορικού, δες λίγο να κατεβάσεις από το Chrome εγώ αυτό το app χρησιμοποιώ για το κινητό, πες μας λίγο τι έγινε ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0