[XTRV-7.12.28 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/12 16:59)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Η google camera έχει το γνωστό πρόβλημα με το slow motion , τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά ..
Παρακαλώ να γίνει αναφορά σε όσες συσκευές έχουμε ανάποδο είδωλο ή άλλα πρόβληματα για να έχουμε γνώση για την επόμενη Ρομ ..
Έχω κάποια θέματακια με τη ρομ.
1. Ανεστραμενο είδωλο στη μαμά κάμερα.
2. Η μπροστά κάμερα δε δουλεύει σε κανένα σοσιαλ. (messenger, insta, viber)
3.Επίσης ξαφνικά και ενώ δούλευε ανέλπιστα καλά, δεν δουλεύει το ξεκλείδωμα οθόνης βάσει προσώπου.
4.Εκτός αυτών,, έχω ένα θέμα από την 7.12.14, δεν λοκαρει το GPS καθόλου σε καμία εφαρμογή εκτός του Google maps και του sygic. Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια και ειδικότερα αν έχουνε λύση χωρίς fr...
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το Mi8 μου!
-
καλησπερα σας και καλη χρονια, ειχα παγωματα με τη νεα ΡΟΜ και αποφασισα να γυρισω πισω στην προηγουμενη, μπηκα στο recovery και εκανα restore απο το backup της προηγουμενης ΡΟΜ, ποση ωρα κανει αυτη η διαδικασια? περιμενω ηδη 20 λεπτα. Τι να κανω?
-
Τέλειωσε η διαδικασία ?
-
Όχι. Βαρέθηκα στα 40 λεπτά και πάτησα το κουμπί κλεισίματος και ξεκίνησε κανονικά απ την υπάρχουσα ρομ χωρίς να γίνει κανένα restore.
Έκανα κάτι λάθος; μπήκα recovery, restore, και επέλεξα το φάκελο που ειχα κάνει backup πριν βάλω την τελευταία ρομ. -
Καλησπέρα , Screen Mirroring (Wireless Display) δέν υπάρχει η δεν δουλεύει ?
-
Ο/H kyian έγραψε:
Καλησπέρα , Screen Mirroring (Wireless Display) δέν υπάρχει η δεν δουλεύει ?
MI 5 using Tapatalk -
@'markito εχω παει εκει ,δεν κανει τιποτα υπαρχει το wireless display δειχνει on αλλα μεχρι εκει δεν φαινεται καν η συσκευη μου απο κατω που λιγικα θα επρεπε να την δειχνει
-
Μπήκα στο device manager των συσκευών που δείχνει ποιες συσκευές έχεις συνδεδεμένες με το google account (Σύνδεση - Λογαριασμοί Google) και το RedMi Pro (Omega) που έχω, μου το εμφανίζει πλέον σαν Xiaomi MI6. Οκ, δεν είναι τρομερό πρόβλημα, απλά το αναφέρω κι εγώ...
-
Μια βοήθεια παιδιά...από την Παρασκευή που πέρασα αυτήν την ρομ στο mi max 2 , έχει πέσει δραματικά η ταχύτητα σύνδεσης του στο ιντερνετ..μέσω του WiFi. Τα χω βάλει με την Vodafone τόσες μέρες ότι σέρνεται το ιντερνετ κ τελικά μόνο το κινητό μου δείχνει να έχει θέμα.απο άλλη συσκευή κ λάπτοπ μια χαρά η ταχύτητα.γυρισα μια έκδοση πίσω αλλά τα ίδια..τι να κάνω!???
=============== Ιαν 3rd 2018, 9:12pm ===============
Υπάρχει κάπου να κάνω εκκαθάριση στο WiFi???? -
Δοκίμασες να κάνεις ένα Reboot στο Router σου ?
-
Ναι εννοείται κ reset εκανΔοκίμασες να κάνεις ένα Reboot στο Router σου ?
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0