[XTRV-7.12.28 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/12 16:59)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Δεν το νομίζω γιατί από όλους τους browser κάνει το ίδιο
-
-
-
-
Καπου υπήρχε ένα fix zip της ανάποδης κάμερας!!! Μπορούμε να το ξαναεχουμε please?
-
@VAG-ZAG
Δεν ξέρω αν λειτουργεί με αυτή τη rom..
[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
=============== Δεκ 30th 2017, 1:43am ===============
λειτουργεί, περάστε το άφοβα τουλάχιστον σε gemini. -
Ο/H amalag έγραψε:
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H amalag έγραψε:
Στο nikel (τουλάχιστον) ο σαρωτής ως εφαρμογή στην 7.12.28 βρίσκεται στο /system/app/MiuiScanner folder. Εκεί θα έπρεπε κανονικά να υπάρχει και ένα folder 'lib' που έχει μέσα .so αρχεία βιβλιοθηκών που δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως στο /system/priv-app/MiuiScanner το 'lib' (χωρίς κάποιο apk).
Η λύση είναι, αφού γίνει root εννοείται η συσκευή, να γίνει copy ο φάκελος 'lib' μαζί με ΟΛΑ του τα περιεχόμενα από τη διαδρομή /system/priv-app/MiuiScanner στη διαδρομή /system/app/MiuiScanner, διατηρώντας παράλληλα τα permissions των αρχείων αλλά και του ίδιου του φακέλλου. Μετά από αυτό η επιλογή 'Έγγραφα' στο σαρωτή δουλεύει κανονικότατα και ούτε καν reboot δεν χρειάζεται για να παίξει.
Δεν έχω καταλάβει ακόμα πλήρως γιατί έγινε αυτή η φασαρία. Ήταν παλιά το apk στο /priv-app/ και το έβαλε η Xiaomi ξαφνικά στο /app/ χωρίς τα libraries ? Περίεργο μου φαίνεται. Τείνω περισσότερο στο σενάριο ότι είναι πρόβλημα από "πειράγματα" του source.
Επίσης δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί το factory reset λύνει το πρόβλημα, αφού είναι καθαρά θέμα missing library και το ίδιο μάλιστα το μήνυμα λάθους το αναφέρει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0