Καλησπέρα στο φόρουμ, ψαχνω για βοήθεια ή καποιον για να μου επιβεβαιωση οτι το τηλέφωνο ειναι καπουτ. Φιλου Redmi note 4x εκει που φορτιζε του εκανε καποιες επανεκκινησεις απο μόνο του και ξαφνικα εσβησε. Οταν το εβαζε στην φορτιση του αναβοσβηνε το κοκκινο led. Το εβαλα στον υπολογιστή για unbrick καταφερα το γυρισα με test point να το βλεπει σαν 9008 qualcomm φλασαρα μς Mi flash κανονικα την fastboot rom και ενω βγαζει success το τηλ παραμενει νεκρο.
Νεκρό Redmi note 4x mido
-
-
Που βρίσκεσαι για να ξέρει ο επίδοξος βοηθός;
-
Νεα Σμύρνη ειμαι εχω και team viewer αμα λαχει.
-
Το άνοιξες και το έβαλες με test point μπράβο σου
προσπάθησε λίγο με το Power η βάλτο στην φόρτιση μήπως έχει πέσει και η μπαταρία, σε fastboot mode μπαίνει ? στην διαχείριση συσκευών το βλέπει ? Όταν το συνδέεις στο PC ακούς τον χαρακτηριστικό ήχο ? @amavroudis ανέλαβε να καθαρίσεις την μπουγάδα, πάω για ύπνο είμαι πρωινός, θα δω τα αποτελέσματα το πρωί στης 6 με τον καφέ καλό βράδυ και καλή επιτυχία.
-
Το βαζω στην φορτιση δεν κανει τιποτα, οταν το βαζεις σε υπολογιστή το βλεπει σαν 900e παλι
-
Τότε δεν έγινε σωστά το test point φίλε, θέλει υπομονή να πετύχει πρόσεχε με λίγη προσοχή θα το πετύχεις
-
Το εκαν αρκετές φορες παει σε 9008 φλασαρει κανονικά, μου βγάζει success και δεν κάνει τίποτα οταν το ξαναβαζεις στον υπολογιστή το βγαζει η σαν unknown device ή σαν 900e
-
@Atha Kappas δοκίμασε να περάσεις καμιά άλλη rom; china dev σαν παράδειγμα; Έχεις το τελευταίο mi flash; clean all κάνεις; Είμαι καθοδόν και δεν έχω πάντα σήμα.
Άλλαξε και κανένα USB Port. Κοίτα να είναι USB 2.
Πληροφορίες έχει εδώ:
How To Reach Edl Mode in Redmi Note 4 (mido) And bypass lock bootloader 100%work - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum -
Στην αρχή εβαλα global dev, μετα global stable και clean all, οταν τελειωσε πατώντας το power μουβεκανε δονηση και τίποτα άλλο, το έβαλα στην φορτιση, τιποτα, το εβαλα στον υπολογιστή παλι σαν 900e, τα υπόλοιπα αύριο, καλο βραδυ παλικαρια.
-
καλο βράδυ!
-
Καλημερες, λοιπον φλασαρα και china dev , μου βγαζει success αλλα το τηλ δεν κανει τιποτα, το βαζεις στον υπολογιστή και το δείχνει σαν 900e, δεν θελει το ρημάδι.
-
@Atha Kappas για δοκίμασε με αυτό το mi flash.
Loading site please wait...
Βρήκα κάποιος πληροφορίες από παλιότερο post.
Mi5s Plus Natrium Hard brick.... [SOLVED]
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0