παιδια έχω ενα θέμα με τα πλήκτρα τα αναγνωρίζει αντίστροφα καποιες φορες..πια Ρομ προτείνεται για να την αλλάξω κ την διαδικασία πως να το κάνω..το πήρα απο κινέζο κ μου πέρασε αυτός τα ελληνικά έτοιμο δηλ ήρθε .
Redmi pro
-
-
Ανέβασε μια φωτογραφία από τις Ρυθμίσεις και το Σχετικά με το τηλέφωνο για να δούμε τη rom που έχει, γιατί μάλλον αυτή ευθύνεται για το πρόβλημά σου.
Παράλληλα αν θες να προετοιμαστείς για την αλλαγή της rom, ξεκινάς με τα παρακάτω βήματα:
Πώς θα βάλω drivers στον υπολογιστή;
Έχω κλειδωμένο bootloader;
Πώς θα πάρω άδεια για ξεκλείδωμα και πώς γίνεται αυτό; -
-
-
-
-
Ότι σου γράφει η fog.
Να κάνεις αίτηση για να ξεκλειδώσεις bootloader.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
μπορω χωρις αιτηση να το ξεκλειδωσω μεσω mi unlock tool? το δοκιμασα κ μου λεει θελει αναβαθμιση το unlock tool
-
Δε μπορείς Όχι.
Και πρέπει να δοκιμάσεις και άλλες εκδόσεις του unlock tool που μπορεί να κάνουν αφού πάρεις έγκριση.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
το ξεκλειδωσα οκ τωρα παρακατω τι πρεπει να κανω?
-
Εσύ τι θέλεις να κάνεις στην συνέχεια ? Θα πας για official θα πας σε rom του forum εσύ θα επιλέξεις
-
To redmi pro δεν έχει επίσημη global rom. Η rom του forum είναι μονόδρομος.
Κρατάς backup ότι δε θες να χάσεις.
Κατεβάζεις από εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI στον υπολογιστή το twrp για τη συσκευή σου.
Κατεβάζεις τη rom που θες (stable [Ενημέρωση 29/12/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! ή developer [XTRV-7.12.28 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/12 16:59)) και την περνάς στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου, για να μη σβήσει με τα wipes.
Συνδέεις τη συσκευή στον υπολογιστή σε fastboot mode και περνάς το twrp σύμφωνα με το δεύτερο τρόπο, στο τέλος του μηνύματος που το κατέβασες. Στην εντολή αντικαθιστάς το όνομα με το όνομα του twrp που έχεις κατεβάσει.
Μόλις το περάσεις και κάνεις boot σε αυτό, περνάς αμέσως σε wipe των cache και των data και install της rom. Δες αναλυτικά τα βήματα στις πορτοκαλί εικόνες, στο τέλος του -άσχετου αλλά με κοινά βήματα- οδηγού, εδώ: Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO
1. stable κυκλοφορεί κάθε δίμηνο περίπου, dev κάθε βδομάδα.
2. arΩma: μια xtrv με παραμετροποίηση πριν το install
3. μετά το πέρασμα του twrp ΑΠΑΡΡΑΙΤΗΤΑ φλασάρισμα της ελληνικής και μετά boot στο κινητό, για αποφυγή bootloop.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα