Διαφήμιση

Δεν έχει σήμα σε 3g/4g

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• guys Καλήμέρα,

Ενημερώνω για το θέμα που είχα με το σημα και το πως εξελιχθηκε ενημερωτικά σε περίπτωση που αντιμετωπισει κάποιος το ίδιο προβλημα.
      Καταρχάς το έστειλα στο μαγαζί από το οποίο το πήρα και αυτοί το έδωσαν σε μαγαζί που συνεργάζονταν (ήταν μέσα στην εγγυηση)
      Μετά από δύο βδομάδες που υποστήριζαν ότι περιμέναν ένα ανταλλακτικό και γι αυτό ειχε αργήσει το πήρα προχτες.
      Στην περιγραφή έγραφε ότι άλλαξαν τη μητρική πλακέτα.
      Τό τραγικό είναι ότι χτες το βράδυ που πήγα να ενεργοποιήσω το gps και τα data πάλι άρχισε να μου κάνει τα ίδια. X( X(

Όπως καταλάβαινέτε την Δευτέρα θα γίνει χαμός..
      Θα ενημερώσω αν μάθω κάτι περισσότερο για το πρόβλημα...
    • Με γεια σου φίλε κι εσένα κι εμένα !
      Εμένα άρχισε και μου κάνει κάτι τέτοια νούμερα εδώ και καμιά βδομάδα. Όχι συνέχεια αλλά που και που. Μάλιστα με έχει τεντώσει και στο λογαριασμό γιατί χάνει τη μία κάρτα και καλεί με την άλλη στην αρχή δεν το πρόσεξα και μετα είδα τη διαφορά στο λογαριασμό! Είδα όμως ότι πρωί πρωί σήμερα 6 και κάτι πήγα να πάρω συναδέλφους να πάμε για δουλειά καί άργησε ο ένας που έχει 2 κινητά wind (δεν τα κλείνει ποτέ ο συγκεκριμένος) και τα 2 δεν πιαναν και έλεγαν κλειστό. Εμένα επιανε τα κάλεσα και μετά καπουτ. Οπότε διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Ακόμα