Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος !! Έχω την συσκευή redmi pro και ο ανηψιος μου κλείδωσε την συσκευή παντωντας λάθος κωδικό . Δεν είχα κάνει miacount απο την συσκευή και έκανα τώρα από pc τεσπα . Τελικά μου έστειλαν τον κωδικό ξεκλειδωματος οι Κινέζοι . Πάω να μπω στο unlock tool και μου λέει ότι για αυτή την συσκευή δεν αφήνει να κάνει unlock !!!!! Τα φώτα σας!!!
Ξεχάσαμε το κλείδωμα οθόνης
-
-
@Jim Evagg Ανέβασε μια φωτογραφία με αυτό που σου δείχνει, @ckiriako στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα φωτογραφία το κουτί με τα ΙΜΕΙ και θα σε βοηθήσω εγώ πρώτος, συγνώμη αν έγινα σκληρός αλλά έχει γίνει μάστιγα η κλοπή και πρέπει να είμαστε διπλά επιφυλακτική σε αυτό πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Πιστεύω ότι υπάρχει λύση να ανακτήσεις το κινητό σου αν είναι δικό σου
-
Ο/H Jim Evagg έγραψε:
Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος !! Έχω την συσκευή redmi pro και ο ανηψιος μου κλείδωσε την συσκευή παντωντας λάθος κωδικό . Δεν είχα κάνει miacount απο την συσκευή και έκανα τώρα από pc τεσπα . Τελικά μου έστειλαν τον κωδικό ξεκλειδωματος οι Κινέζοι . Πάω να μπω στο unlock tool και μου λέει ότι για αυτή την συσκευή δεν αφήνει να κάνει unlock !!!!! Τα φώτα σας!!!
Για ποια συσκευή μιλάμε και με ποια ρομ μέσα ? Είχατε τουλάχιστον ένα google account περασμένο στην συσκευή ? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0