Αναβαθμιση ROM σε MIUI v9
- Απαντήθηκε
-
-
-
-
Το ίδιο είναι, η άρωμα είναι απλά παραμετροποίησιμη.
Μπορείς να διαλέξεις αρχικά στην εγκατάσταση κάποιες παραμέτρους. -
-
Ο/H nikos1935 έγραψε:
Παιδια να ρωτησω, για να μη κανω καμια χαζομαρα. Για να το ξανακανω root τωρα ποιο αρχειο χρειαζομαι ;
Αν έχεις βάλει την XTRV δες στον αρχικό φάκελο της συσκευής σου αν θα βρεις κάποιο αρχείο supersu.zip αν το βρεις το κάνεις flash από το TWRP Recovery και είσαι οκ... -
ναι οντως ηταν στο internal storage... απλα για καποιο λογο δεν φαινοταν απτα windows
-
Αυτή που έχει αναρτηθεί εδώ όμως είναι η global stable ή του φόρουμ;Εμένα στο κινητό δεν μου έχει εμφανίσει ακόμα ειδοποίηση για ενημέρωση αλλά έμαθα ότι κάνει 48-72 ώρες για να διανεμηθεί παντού.____________________________________________________________
Redmi Note 11 Pro
MIUI Global 13.0.1.0 (SGDEUXM) -
Οι rom που έχουν στο όνομα τη λέξη xtrv ή arΩma είναι οι ελληνικές. Ανάλογα την επίσημη rom που έχεις, μπορείς να δεις εδώ ποιά είναι η έκδοση που κυκλοφορεί:
MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum -
OffTopic
-
Καλημερα σας...Συγγνωμη εκ των προτερων αν εχω ποσταρει σε λαθος νημα...Εχω το κινητο της γυναικας μου το οποιο μου κανει διαφορα κολληματα κτλ.Δεν το εχουμε αναβαθμισει ποτε καθοτι δεν μπορουμε να το κανουμε μεσω της συσκευης και αποτι καταλαβα πρεπει να ''παιξουμε'' λιγο μαζι του για να το ξεκλειδωσουμε κτλ.
Το Redmi note 3 που εχω φοραει τα εξης χαρακτηριστικα:
Android Version:5.1.1 LMY47V, MIUI Version : 7.1 Stable 7.1.99.99 (LHOCNCL) CPU: Hexa-core Max 1.8ghz
Ειμαι στο σωστο νημα???Αν ναι μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω πως να το κανω αναβαθμιση?eναν αναλυτικο οδηγο βημα βημα για αρχαριο?Αν οχι πειτε μου που πρεπει να ποσταρω.Ευχαριστω -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0