Καλησπέρα, μετά από πέρασμα επίσημης fastboot rom σε santoni ζητά τον κωδικό για το mi acoount τον οποίο βάζω αλλά δεν τον δέχεται. Παίρνω λάθος "αδυναμία επιβεβαίωσης ID MI λογαριασμού, αδυναμία σύνδεσης σε δίκτυο". Σε wifi είναι κανονικά το κινητό συνδεμένο, ο κωδικός που εισάγω είναι σωστός και από τη σελίδα του υπολογιστή μπαίνω κανονικά στο λογαριασμό μου. Καμιά ιδέα? Εω μείνει χωρίς τηλέφωνο.
Το τηλέφωνο κλείδωσε και δεν ανοίγει. (mi account issue)
- Απαντήθηκε
-
-
μπες μέσα στο λογαριασμό σου από υπολογιστή και επιβεβαίωσε την ορθότητα των στοιχείων που περνάς στο κινητό σου. Δες επίσης στον υπολογιστή αν το κινητό σου είναι περασμένο στο λογαριασμό σου.
-
Ο κωδικός είναι σωστός. Αφού κάνω login στον λογαριασμό μου. Στις συσκευές μου δείχνει το 4X σαν offline. Να το διαγράψω από τον λογαριασμό μήπως?
-
Οχι. Μη κάνεις βιαστικές κινήσεις. Περίμενε οδηγίες από έμπειρους χρήστες.
=============== Ιαν 4th 2018, 7:19pm ===============
μαλλον κάτι παίζει με την σύνδεσή σου στο κινητό, μια και φαίνεσαι offline. Για δες το. Συνδέεται σε καμία σελίδα; -
Δεν με αφήνει, μου έχει βγάλει οθόνη ότι η συσκευή έχει κλειδωθεί. Πάνω βλέπω το εικονίδιο του wifi.
-
μπορει να παίζει και το θέμα με τους σέρβερ της Xiaomi σήμερα, έχουν θεματάκι. Άσε το λίγο και προσπαθείς αύριο.
-
Restart router και του κινητού , δες σε tablet ή άλλο κινητό ή υπολογιστή εάν έχεις Internet.
-
Ιντερνετ παίζει κανονικά, κάνω restart το ρούτερ.
Ξαναπέρασα fastboot και βλέπουμε. -
-
Μου μυρίζει θένα servers.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0