Διαφήμιση

επαφές gmail και drivers

• Ολοκληρώθηκε
    • επαφές gmail και drivers

Καλησπέρα παιδία καλή χρονιά με υγεία και οτι άλλο επιθυμείτε!

Εχω μόλις 3 μέρες το Xiaomi redmi not 4 4gb ram 64gb rom GLOBAL VERSION με την 800αρα μπάντα. και αυτό που έχω να πω από την σύντομη αμπειρία είναι οτι Xiamoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa πολύ μπροστά . Είχα διαβάσει και οδηγούς για να βάλω την MUI 9 , xiaomi tool κλπ, άλλά η Χιαμοαρα την έβαλε μόνη της με uPDATE γαμώ μεχρι εδω!!!!
      Τώρα αυτό που θέλω να μου πείτε είναι αν μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές στο mui acount (το εχω ήδη κάνει) αλλά και στο gmail ταυτόχρονα???? (ψυχάκιας) Αλλά την εχω φάει πολλές φορές με τις επαφές απο αλλάγη απο τηλ σε τηλ.
      Ακόμα και τώρα, στο προηγούμενο τηλ (zte ablade460) δεν τις συγχρονίσα με gmail (βλακία μου μεγάλη). Έσπασε η οθόνη του και αναγκάστηκα να παλεύω ώρες ατελείωτες για να το ξεκλειδώσω και όταν τα κατάφερα δεν μπορούσα να πατήσω το οκ στην μεταφορά επαφών ούτε μεσω gmail, ουτε μεσω bluetooth και όταν προσπάθησα να τις περάσω μεσω προγράμματος απο κιν σε κιν μαντέψτε πάλι δεν πορούσα να πατήσω οκ στην εγκατάσταση του προγράμματος μεταφοράς επαφών. Οπότε τις έγραψα παραδοσιακά σε χαρτάκι και τις περνάω σιγά σιγά ευτυχώς είναι καμια 80αρία και δεν θα γράφω μέχρι μεθαύριο. Αν υπάρχει κάποια λύση ευχαρίστως να την ακούσω!
      Και κάτι ακόμα για τους drivers όταν σύνδεσα το κιν στο πισι (64bitο με Windows 7) το αναγνώρισε το κινητό κανονικά και κατέβασαν τα windows τα δικά τους! Να κάνω την διαδικασία του george? [Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86]
      Ετσι κι αλλίως δεν εχω λόγο να περάσω κάποια καινούρια ρομ αφού εχει Global version με τα ελληνικά του και τα όλα του και αναβάθμισε αυτόματα σε MUI 9.05.0 stable. Έτσι δεν είναι?

Anyway πραγματικά η δουλειά που κάνετε είναι απίστευτη και πολλά συγχαρητήρια! Θα με ενδίεφερε να βοηθήσω πραγματικά και με διαφορετικό τρόπο εκτός μόνο απο το donation!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά
    • Αν συγχρονίζεις επαφές ταυτόχρονα σε Google & Mi-Account μπορεί να καταλήξεις με διπλές επαφές στην συσκευή σου.
      Αν μετά την εγκατάσταση των Driver που έκαναν τα Windows έχει κανονική σύνδεση στην συσκευή σου και βλέπεις τους φακέλους της, είσαι μια χαρά και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω στην παρούσα στιγμή τουλάχιστον. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • ΟΥΦ επιτέλους τελείωσα το γράψιμο των τηλεφώνων!!! || || Όλα κομπλέ τις ανέβασα στο google και στο micloud. Πάτησα στις επαφές το κάτω αριστερά κουμπί (Ξ) εισαγωγή/εξαγωγή --> και μετα εισαγωγή τηην επαφών στο MI λογαριασμό και τις ανέβασε στο MI Cloud μέσω google όπου το τσέκαρα απο τον υπολογιστή και απο κινητό και δεν είναι διπλότυπες τελικώς!!!!!

Γίχαααααααααααααααα 8o 8o
    • Διαφήμιση