Καλη χρονια μολις παρελαβα το redmi note 4 με την 800αρα μπαντα ειναι εκανα ολες τις ενημερωσεις κτλ ειδα οτι εχω και κλειδωμενο bootloader και δεν μπορω ν πιασω 4G ουτε 3G και γενικα με το σημα δυσκολευεται εχω κοσμοτε νανο σιμ στην slot 2 μηπως αυτο φταιει ?
Redmi Note 4 - Δεν λειτουργούν τα δεδομένα [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Καλη χρονια μολις παρελαβα το redmi note 4 με την 800αρα μπαντα ειναι εκανα ολες τις ενημερωσεις κτλ ειδα οτι εχω και κλειδωμενο bootloader και δεν μπορω ν πιασω 4G ουτε 3G και γενικα με το σημα δυσκολευεται εχω κοσμοτε νανο σιμ στην slot 2 μηπως αυτο φταιει ?
-
@GODFATHER_8 , μεταφέρθηκαν τα μηνύματά σου σε νέο ξεχωριστό θέμα καθώς ήταν και OFF TOPIC στους οδηγούς εγκατάστασης ρομ στους οποίους είχες κάνει την ερώτησή σου.
Επίσης θα σε παρακαλούσαμε πολύ να μην κάνεις την ίδια ερώτηση σε πολλά σημεία καθώς αποτελεί SPAM και απαγορεύεται από τους κανονισμούς.
Στα του προβλήματος, η κάρτα sim ου έχεις είναι εργοστασιακά κομμένη ή την έκοψες με το χέρι ? Επίσης πόσο παλιά είναι χρονολογικά ? -
ενταξει το διορθωσα το προβλημα συγγνωμη για το σπαμ νεος ειμαι
-
Κανένα πρόβλημα και φυσικά καλώς ήρθες στην παρέα μας
Που ήταν τελικά το πρόβλημα ? -
Καλως σας βρηκα
. Στην αρχη δεν μπορουσα να κανω ουτε κλησεις εβγαλα και ξαναεβαλα την σιμ παλι εκανα και αναβαθμιση στο MIU9 και μονο του διορθωθηκε. Τωρα θελω να ρωτησω αν πρεπει πρωτα να το ξεκλειδωσω το bootloader και μετα να βαλω ελληνικη ROM η το αντιθετο ?
-
Έχε στο νου σου στα παραπάνω, παλιές ή κομμένες με το χέρι αρκετές φορές δημιουργούν προβλήματα σύνδεσης.
Δεν είναι υποχρεωτικό να βάλεις την ελληνική ρομ, αν όμως θέλεις πρώτα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader -
Ναι το ξερω ειναι θεμα επιλογης το να βαλεις custom ρομ με αυτη δεν βελτιωνονται οι επιδοσεις της συσκευης η κανω λαθος ? και γενικα ενημερωνουν το κινητο και διορθωνουν τα προβληματα του? απλα χανεις την εγγυηση
-
Αυτό είναι λάθος σε κάποια σημεία, οι ελληνικές ρομ ακολουθούν τις official και προέρχονται από τις official, οπότε ένα bug που υπάρχει στις official αναγκαστικά περνάει και στις ελληνικές.
Από εκεί και μετά έρχονται οι βελτιώσεις, όπως το TWRP, καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, μνήμης κτλ...
Για το θέμα της εγγύησης εξαρτάται από το κατάστημα, άλλα καταστήματα δεν έχουν πρόβλημα και άλλα το χρησιμοποιούν ως αφορμή για να κόψουν την εγγύηση, ακόμα και σε ξεκάθαρα προβλήματα hardware -
ευχαριστω πολυ εκανα αιτηση για να ξεκλειδωσω το bootloader ξερεις ποσο καιρο θα περιμενω να μου απαντησουν ?
-
Ως το βράδυ θα έρθει το SMS
-
Φίλε το έπαθα στις 12 με 1 αλλά μετά από 2-5 λεπτά έφτιαξε είχαν και άλλοι πρόβλημα εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω αν έγινε και εσένα το ίδιο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα