Πως να περασω νεα ρομ στο redmi 3 [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
οριστε
-
Τα βήματα που πρέπει να κάνεις περιγράφονται εδώ ---> Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable
Και εδώ θα βρεις νεότερη ρομ για το redmi 3 ---> xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/365 -
Ακολουθησα τα βηματα οπως επρεπε ειμαι στο τελευταιο και δεν ειναι ακριβως οπως το δειχνει ο οδηγος. Δηλαδη βρηκα τον φακελο με την ρομ τον επελεξα και μου βγαζει οτι επιλεγει δυο ενα που λεει system.img και ενα boot.img. Τωρα σε πιο παταω ?
-
Για να εγκαταστήσεις την νέα ρομ απλά κάνεις αυτά τα 3, πουθενά δεν πρέπει να επιλέξεις system imgage or boot image
-
ειχα κανει τελικα ενα λαθος εγω ομως τωρα δεν με βαζει στο twrp ενω πριν εμπαινα κανονικα
-
Αν πατήσεις τα κουμπιά volume up & power σε τι μενού σε βάζει ? Μπορείς να βάλεις μία φώτο ?
-
αυτο μου βγαζει συνεχεια προσπαθω συνεχως να μπω στο twrp αλλα με βαζει μονο εδω
-
-
το ειχα δοκιμασει ξανα και πριν το δοκιμασα και τωρα , το μονο που κανει ειναι να κανει restart δεν μου ανοιγει κατι
-
Σαν συσκευή, ανοίγει σε ρομ και εάν ναι ποια ρομ έχεις τώρα μέσα ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες