ναι ανοιγει κανονικα την παλια που ειχα (8.1.1.0) γιατι ειχα κανει λαθος και το μονο που ειχα κανει ηταν να κανω wipe , ομως πριν ανοιγε κανονικα το twrp + οτι τωρα εχω θεμα και με το wifi δεν μοι ανοιγει καθολου
Πως να περασω νεα ρομ στο redmi 3 [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
-
Πάρε πρώτα αντίγραφα από επαφές, φώτο, βίντεο κτλ, ώστε μετά να κάνεις μία καθαρή εγκατάσταση της ελληνικής...
-
Εντάξει τα κατάφερα τα δοκίμασα όλα μια χαρά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλοδούλευτο
Το RedMi 3 της γυναίκας μου ήρθε πριν δυο χρόνια από Vickmall και από τότε δεν το έχω πειράξει.
Έχει την "MIUI by xiaomi.eu 7.1 STABLE 7.1.3.0(LHPCNCK).
Προσπάθησα να ξεκλειδώσω τον boatloader αφού έλαβα κωδικό από την XiaoMi αλλά κολλάει!
Απ' ότι διάβασα σε διάφορα νήματα πρέπει πρώτα να περάσω την Αγγλοκινέζικη πρώτα και μετά την Ελληνική.
Τι ακριβώς πρέπει να κάνω? -
Είσαι σίγουρος ότι είναι κλειδωμένος ο bootloader; γιατί η ρομ που εχεις πρέπει να είναι ξεκλείδωτος για να δουλέψει, βέβαια στο ido έχω δει να είναι κλειδωμένος και να δουλεύει με την xtrv.
Redmi Note 3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
Είσαι σίγουρος ότι είναι κλειδωμένος ο bootloader; γιατί η ρομ που εχεις πρέπει να είναι ξεκλείδωτος για να δουλέψει, βέβαια στο ido έχω δει να είναι κλειδωμένος και να δουλεύει με την xtrv.
Redmi Note 3 pro
-
Υποθέτω ότι έχεις drivers, αλλιώς εγκατάσταση από εδώ (να μπορείς εύκολα να γυρίσεις σε test mode) Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Αφού είσαι σίγουρος ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος, δοκίμασε να περάσεις την πιο πρόσφατη fastboot rom για το κινητό σου, με αυτόν τον οδηγό. Διάβασέ τον όλο πριν ξεκινήσεις και βεβαιώσου ότι έχεις τη σωστή rom: Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Αν είναι ξεκλείδωτος, αλλάζουμε οδηγό: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Backup απαραίτητα γιατί θα διαγραφούν όλα. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες