μολις εχθες εκανα unlock bootloader μπρωρειτε να με βοηθησεται με καποιον οδηγο πως θα κανω root η με την γνωμη σας εχω την εκδοση global miui 9.0
root xiaomi redmi note 4
-
-
-
τωρα εχω χειροτερο προβλημα ειδα ενα βιντεο πως να κανω root εβαλα κανονικα το recovery μου μπαινει κανονικα σε recovery mode αλλα οταν παταω για να ανοιξει σταματαει στο logo της miui τι εγινε stuckare ??
-
Προχώρησες βιαστικά γι αυτό το έπαθες. Το twrp δε συνεργάζεται με την επίσημη rom, με αποτέλεσμα να μην κάνει boot.
Θα πρέπει να ξαναμπείς στο twrp και να περάσεις το zip του supersu ή του magisk (όποιο από τα 2 προτιμάς για root).
Εαν θες να κάνεις το root κάποια άλλη στιγμή, θα πρέπει πάλι από το twrp, να κάνεις install το lazyflasher, για να ανοίξει το κινητό σου. -
μα πως θα βαλω το super-su αφου εχει κανει stuck sto logo miui μονο fastboot και στο twrp μπαινει ειδα βιντεο πως να το φτιαξω να κατεβασω rom apo to σιτε αυτο Xiaomi MIUI Official Forum και με το xiaomiflash tool να το κανω εγκαταστασει για να δουλευψει νατο κανω ετσι ?
=============== Ιαν 12th 2018, 8:52pm ===============
ποια rom να κατεβασω απο εκει -
οχι βέβαια. Μπες στο twrp και πέρασε το μέσα στο τηλέφωνο και κατόπιν φλασαρεις.
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Αν δεν το έχεις ήδη στο κινητό, σύνδεσέ το ενώ είναι στο twrp στον υπολογιστή και πέρνα χύμα μέσα στο κινητό το zip. -
μα αυτο εξηγω για να το κανω αυτο πρεπει να μου το εμφανιζει στο pc σαν φακελο και δεν το κανει
-
Κατέβασε το τελευταίο V2. 82 το zip αφού κατέβει ριχτό χύμα μέσα στο τηλέφωνο και μετά μέσω twrp κάνε το install supersu.com/download
-
εγω γραψει 3 φορες οτι δεν μπορω να το κανω αυτο διοτη δεν μου βγαζει το pc οτι μπωρειτε να βαλετε αρχεια στο κινητο σας
-
Καρντάση ας το πάρουμε από την αρχή γιατί παίζουμε το σπασμένο τηλέφωνο, driver στο PC έχεις ? Στην διαχείριση συσκευών το βλέπει ? Ανέβασε φωτογραφία από το μήνυμα του PC να το δούμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες