- @manousakas κανε clear all data αφού μπεις στην εφαρμογή (ρυθμίσεις /εγκατεστημένες εφαρμογές) και θα ανοίξει. Μην μπεις όμως σε σκαναρισμα σελίδας γιατί εκεί κρασαρει
[XTRV-8.1.11 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/01/18 21:38)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Το πρόβλημα με τον σαρωτή σε Hermes παρέμεινε και μετά το fix.
Εγκαταστάθηκε χειροκίνητα η τελευταία έκδοση της εφαρμογής (Ver 10.0.7) και το πρόβλημα λύθηκε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πέρασα χτες χειροκίνητα την 8.11 και σήμερα το πρωί που ξύπνησα ο updater μου βγάζει μήνυμα όλη την ώρα ότι υπάρχει αναβάθμιση αλλά ουσιαστικά είναι η έκδοση που ήδη έχω.
Κινητό redmi pro. Δεν είχα περάσει το zip από το εμαιλ γιατί έλεγε ότι θα περαστεί έτσι και αλλιώς αν βάλω χειροκίνητα την τελευταία έκδοση.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@soulg Ευχαριστώ για την απαντηση .
Πατωντας να ανοιξει η εφαρμογη παταω γρηγορα την μεσαια επιλογη και ετσι σταματαει να κρασαρει...
Αυτο ομως γινεται μονο στο kenzo που ειναι πιο γρηγορο και απ' τον ανεμο...
=============== Ιαν 14th 2018, 12:25pm ===============
@pit_hal η απαντηση ειναι 2-3 ποστ πιο πισω.... -
@MIUI_ART
Καλημέρα καλή χρονιά και από εμένα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν περνάω ArΩma.? Με την απλή xtrv δεν έχω κάποιο αντίστοιχο μήνυμα. Να σημειώσω ότι με εξαίρεση το μήνυμα (με τα κόκκινα γράμματα) η Rom περνάει κανονικά και το κινητό δεν εμφανίζει κάποια προβλήματα...
Ευχαριστώ. -
Ο/H manousakas έγραψε:
@soulg Ευχαριστώ για την απαντηση .
Πατωντας να ανοιξει η εφαρμογη παταω γρηγορα την μεσαια επιλογη και ετσι σταματαει να κρασαρει...
Αυτο ομως γινεται μονο στο kenzo που ειναι πιο γρηγορο και απ' τον ανεμο...
=============== Ιαν 14th 2018, 12:25pm ===============
@pit_hal η απαντηση ειναι 2-3 ποστ πιο πισω....
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Σε Mi5 ήρθε OTA Update χθες την οποία εγκατέστησα χωρίς σφάλματα, σήμερα μου εμφανίζει ο updater πάλι αναβάθμιση στην ίδια έκδοση που έχω ήδη στο κινητό
Την αναβάθμιση του updater που μας στείλατε μέσα στην εβδομάδα την έχω κάνει κανονικά από το TWRP
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0