Τι SMS την Τετάρτη ? Αν το έτρεξες το Mi Unlock και το έτρεξες σε fastboot και σου έβγαλε 72 ώρες είσαι αρχηγός, απλά θα ξανά κάνεις την ίδια διαδικασία μόλις παρελθουν οι 72 για να ξεκλειδώσεις οριστικά
Mi5x σε global?
-
-
Ο/H copychicken έγραψε:
Καλησπερα, μολις πηρα και εγω στα χερια μου το ΜΙ5Χ και χαθηκα να ομολογησω στη διαδικασια. Τελικα εχω κλειδωμενο bootloader. Παραξενευτικα ομως γιατι μεσα το developer options,εχει την επιλογη να διαλεξω η μαλλον να "ξεκλειδωσω" oem unlocking. Το ενεργοποιησα αλλα και παλι δεν με αφηνει να περασω την ρομ μεσω του update.
Εγω πάντως χλωμό το κόβω να πήρες 72 αωρο για ξεκλείδωμα στην συσκευή αυτή...
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Πλέον ομως δεν χρειάζεται να περάσεις Developer rom ξεκλειδώνεις και με την Stable που εχεις...Xiaomi 13 -
Νομιζω το εκανα λαθος, δεν ημουν σε fast boot οταν ετρεξα το unlocker απτον οδηγο (διαδικασια αιτησης) παραπανω. Το ειχα απλα συνδεμενο με debugging on.
"
Submitted. Please wait for the review.
After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone.
If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum."
αυτα με εβγαλε στο τελος αφου ακολουθησα της οδηγιες... αλλα η απορια μου ηταν ενω δεν εβγαλε πουθενα το unlocker τη μοντελο εχω.. πως θα καλαβαινε τι να κανει unlock.
Τα διαβασα ολους τους οδηγους ποσες φορες. Αλλα τωρα τα εμπλεξα παραπανω.
"""Πλέον ομως δεν χρειάζεται να περάσεις Developer rom ξεκλειδώνεις και με την Stable που εχεις..."""
Ακομα και αυτο δεν το καταλαβα
Το τελικο μου εγχειρημα ειναι να βαλω ελληνικη ρομ και playstore. δεν ειμαι high end user, για να ξεχωρισω τη διαφορα, εαν ενα κινητο φοραει developer rom η κατι αλλο.
-------------------------------------------
update:
Με fast boot, το unlocker λεει your device is not supported. -
@copychicken Σου γράφει ότι έγινε δεκτή η αίτηση σου και σύντομα θα σου έρθει SMS ο χρόνος μετράει από τώρα ως μερικές ώρες θα σου έρθει ένα τέτοιο SMS
Ανέβασε σε φωτογραφία να δούμε την rom από το σχετικά με το τηλέφωνο, ακόμη μια ερώτηση αναφέρεις για playstore δεν έχεις είσαι με Αγγλοκινέζική ? -
Το κινητο το παρελαβα σημερα απο eshop.gr. Τετοιο sms δεν ηρθε. μονο το πρωτο verification code, και το περασα εντως 5λεπτου.
=============== Ιαν 19th 2018, 11:49pm ===============
οταν το παρελαβα σημερα και μπηκα σε ασυρματο, με εβγαλε update available. κατεβασε 1.4gb και εκανε και update. -
Yπομονή όταν έρθει θα πας εδώ μετά en.miui.com/unlock/ να υποθέσω ότι έχεις κάνει εγγραφή στο Ευρωπαϊκό forum
-
Δεν εκανα εγγραφη. αλλα αν χρειαζεται θα κανω.
=============== Ιαν 20th 2018, 12:00am ===============
αιτιολογια τους εγραψα οτι θελω να περασω ελληνικη ρομ. Εκανα γκαφα? -
Μια χαρά το έγραψες αφού έκανες την εγγραφή έκανες και εγγραφή βρε για δοκίμασε να μπεις εδώ ------------> http://en.miui.com/forum.php
-
ναι, με αφηνει και κανω login.
-
Τέλεια λοιπόν, ακόμη μια ερώτηση ποια συσκευή έχεις γιατι στο προφίλ σου βλέπω έχεις άλλη δηλωμένη και εδώ το νήμα άνοιξε για συσκευή xiaomi Mi 5X, καλό είναι να γράφεις στο σωστό νήμα γιατί έτσι χάνεται η μπάλα, βάλε πια συσκευή έχεις τελικά όστε οι MOD να μεταφέρουν τα μηνύματα στο σωστό νήμα
-
-
Καρντάση πάντα να αναφέρεις για ποια συσκευή αφορά το πρόβλημα γιατί μπορεί να δοθούν λάθος οδηγίες, τώρα περιμένεις και αύριο δοκιμάζεις, καλό βράδυ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0