Άρθρα σε συγκεκριμένα θέματα μπορώ να βοηθήσω, εάν σχηματιστεί ομάδα.
Η Φωτογραφική Ομάδα της MIUI αναζητεί νέα μέλη
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Άρθρα σε συγκεκριμένα θέματα μπορώ να βοηθήσω, εάν σχηματιστεί ομάδα.
-
Από ότι διάβασα η ανακοίνωση δεν αναφέρει ομάδες αλλά μέλη.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να φτιαχτεί ένας χρήστης με όνομα σχετικό με το forum ίσως (?) και να φτιάξουμε ένα portfolio με μερικές φωτογραφίες από όσους θέλουν να συμμετέχουν.
Χρειάζονται 2 άρθρα με φωτογραφικό αντικείμενο ανά μήνα.
Αν είμαστε αρκετά άτομα, μπορεί κάποιοι να γράφουν, κάποιοι να μεταφράζουν και να ανεβάζουν και κάποιοι να απαντάνε ερωτήσεις στο σχετικό άρθρο.
Είναι κάμποση δουλειά.
Οι απαιτήσεις είναι γνώσεις φωτογραφίας, dslr ή mobile ή και τα 2.
Φωτογραφική θεωρία και dslr μπορώ να βοηθήσω. Software για mobile και mobile, δεν έχω ασχοληθεί.
Μια ιδέα είναι βέβαια αυτή.
Aν υπάρχει διάθεση για συμμετοχή σε ατομικό επίπεδο και πάλι σούπερ είναι. -
Παρόλο που ήμουν αυτός πού πρώτος έριξα την ιδέα στα σοβαρά, αλλά με το γνωστό χιουμοριστικό μου στυλ, θα το παρακολουθώ αλλά δεν θα συμμετέχω.
Ο λόγος είναι ότι τα αγγλικά μου όπως και οι φωτογραφικές μου γνώσεις είναι μπαγιάτικες και δεν βοηθάει και το κινητό μου.
Display Spoiler Επί πλέον δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα πόση ήταν η συνεισφορά μου στην αλισιδωτή αντίδραση, που οδήγησε στα γνωστά; εκρηκτικά αποτελέσματα.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Ενδιαφέρον. Ίσως σε πρώτη φάση μπορώ να μεταφράσω τους δύο οδηγούς μου για hdr+ και βίντεο 30 καρέ (ειδικά το δεύτερο δεν το χω βρει ούτε στο xda)
=============== Ιαν 14th 2018, 1:58am ===============
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Τα βλαχοαγγλικα μου δεν μου το επιτρέπουν. Αλλά όπου θέλετε σαν ομάδα ή βοηθώντας κάποιον μεμονωμένα εγώ εδώ είμαι
Γενικά υπάρχει πολύ υλικό να ανέβει. Εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να βρίσκω συγκριτικά αλλά ευτυχώς μπορώ να καταλάβω με το μάτι πως τα πάει μια κάμερα. Άλλα όμως παιδιά δεν μπορούνε. Οπότε το να υπάρχουν συγκριτικά με σχόλια για το που κερδίζεις και που χάνεις είναι πολύ χρήσιμο. Δεν ξέρω βέβαια αν συμπεριλαμβανονται και συγκριτικά στην "ύλη". -
Ο/H fog έγραψε:
Software για mobile και mobile, δεν έχω ασχοληθεί.
-
Παιδιά, απο αγγλικά, I've got your back.. που λένε και στο χωριό μου εδώ. Ότι θέλετε, σας το μεταφράζω, η μπορώ να γράψω και κείμενο επίσης σε συνεργασία με κάποιον. Είμαι και εγώ μέσα, λοιπόν.
=============== Ιαν 14th 2018, 10:06am ===============
Ααα, θα δρομολογήσω και αγορά πιξελοκαμερας, επίσης. Μάλλον max 2, θα αργήσει πολύ το max 3. Όταν βγει με το καλό, θα δούμε.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλημέρα σε όλους.
Η δέσμευση για 2 άρθρα ανά μήνα θεωρώ ότι είναι απαγορευτική.
Μας αρέσει κάτι, παιδευόμαστε με αυτό για να μάθουμε και να βοηθήσουμε αυτούς που δεν ξέρουν, αλλά όταν μπαίνει το ΠΡΕΠΕΙ μέσα, χαλάει η συνταγή. Δεν ξέρω πώς το βλέπετε εσείς. Εγώ το βλέπω με πάρα πολύ καλό μάτι (σαν βοηθός φυσικά γιατί για παραπάνω οι φωτό-γνώσεις δεν φτάνουν) αλλά τα 2 άρθρα κάθε μήνα είναι είναι κάτι που δυσκολεύει πολύ τα πράγματα. Η δέσμευση κάνει το επίπεδο "επαγγελματικό" και χαλάει την ομορφιά του όλου σκηνικού (για μένα)
Υ.Γ Απ'ότι βλέπω, ορχήστρα υπάρχει, μαέστρο πρέπει να βρούμε για αρχή.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Αυτό ακριβώς. Η υποχρέωση για 2 το μήνα είναι κάπως ζόρικο.
Άλλο να μας έβγαινε να γράφουμε 2 το μήνα και άλλο να πρέπει/υποχρεούμαστε κάθε μήνα. Εκτός αν μπορεί να γίνει όντως ομάδα και αν είμαστε πχ 4 άτομα θα γράφει ο καθένας από ένα άρθρο το δίμηνο (η ότι συμφωνηθεί μεταξύ μας τελος πάντων). Για παράδειγμα γράφω πρώτο άρθρο εγώ (και μπαινει xiaomi-greece_Antretng), το δεύτερο η Ειρήνη (xiaomi-greece_Fog) κλπ -
Αυτό δεν το βλέπω, γιατί θέλει χρήστη για το κάθε άρθρο, με συμμετοχή στο forum και παρουσία και να απαντά. Έκτός αν είναι σαν σημείωση στο τέλος του άρθρου.
Η δέσμευση που απαιτεί είναι απαγορευτική τουλάχιστον για μένακαι γι αυτό είπα ότι μπορώ σα βοήθεια σε ομάδα σε ότι ξέρω κι ας μην φαίνεται το όνομά μου.
-
Παιδιά, για να δουλέψει αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ομαδική δουλειά, στην οποία θα βγαίνει μόνο ένα όνομα μπροστά, δεν θα το δεχτούν αλλιώς.
ΕΚΤΟΣ
Αν επικοινωνήσουμε μαζί τους, τους λέμε ότι θέλουμε να συμμετέχουμε σαν ελληνικό φαν κλαμπ συλλογικά, και βλέπουμε τι θα μας πουν τότε.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μπορεί να έχει ένα όνομα (xiaomi-greece) αλλά στο τέλος του άρθρου που ανεβαίνει κάθε φορά να έχει credits και tag/link το nickname του εκάστοτε συγγραφέα.
Βέβαια αν γίνει αυτό, καλό θα ήταν να απαρτίζεται από αυστηρά xiaomi fans.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0