Τι εννοείς; Να βοηθήσει είπε, όχι να μας τα γράψει κιόλας
Η Φωτογραφική Ομάδα της MIUI αναζητεί νέα μέλη
-
-
Ωπα

Είπαμε δεν κατέχω τα κατεξοχήν θέματα που ζητιούνται (οτιδήποτε έχει σχέση με software/αισθητήρες mobile)
Για φωτογραφικά θέματα και dslr αν χρειαστούν γεμίσματα, οκ
-
Εγώ θα σας παρακολουθώ και θα διαγράφω τα off-topic
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
ναι καταλαβα...τη συνταξη του αρθρου να κανεις.Ο/H fog έγραψε:
Ωπα
Είπαμε δεν κατέχω τα κατεξοχήν θέματα που ζητιούνται (οτιδήποτε έχει σχέση με software/αισθητήρες mobile)
Για φωτογραφικά θέματα και dslr αν χρειαστούν γεμίσματα, οκ
Τα αλλα αστα πανω σε μενα και στον Αντρεα
=============== Ιαν 15th 2018, 12:21am ===============
παιδια σε 6 εξι μερες τελειωνει η εγγραφη.Πρεπει να γινει κατι αμεσα
time is running out... -
Παιδιά εγώ ήμουνα ήδη αρθρογράφος παλιά όπως έχω αναφέρει στο myplaisio .
Εκεί τα πράγματα ήταν λίγο πιο βαριά 2-3 την εβδομάδα + κάποια μεταφρασμένα απο εξωτερικό .
Τώρα που δουλέυω (γιατί τότε ήμουνα φοιτητής ) πιστέυω τα 2 άρθρα τον μήνα είναι μια καλή αρχή αν μπορέσουμε να κατανοήσουμε την δομή που ανεβαίνουν άρθρα και τα διάφορα tools
Από εκεί και πέρα τώρα μιλάμε για φωτογραφία που σημάινει ότι θέλει πολύ ψάξιμο και διάβασμα (ότι γράφεις πρέπει να είναι ολόπλευρο και εμπεριστατωμένο)
Πιστέυω ότι χρειαζόμαστε και εξοικείωση με τις τεχνικές ορολογίες-τεχνικές γνώσεις και καλλιτεχνική προοπτική . -
Και γιατι δεν μιλας τοση ωρα ρε? και καθεσει και ρωτας για hdr?Ο/H tsine έγραψε:
Παιδιά εγώ ήμουνα ήδη αρθρογράφος παλιά όπως έχω αναφέρει στο myplaisio .
Ωραια η μια θεση εκλεισε.
Εγω λεω να κανω τον εκπροσωπο τυπου...να απανταω δηλαδη σε ερωτησεις πανω στο αρθρο. -
Ρωτάω γιατί μαθαίνω.
Βασικά ξεψαχνίζω είναι σωστή έκφραση .
Κοίτα ιδανικά όταν και εφόσον καταλλήξουμε τι πρέπει να γίνει θα ήταν θεμιτό να κάνουμε ένα skype call η whatever να μιλήσουμε αναλυτικά .
Ιδανικά Σ/Κ η καθημερινές απόγευμα (δουλειά γαρ) -
Για όσους αναρωτιέστε τι θέλουν, ορίστε. Στο τέλος του άρθρου, έχει λίνκ και για πολλά άλλα.
Να επαναλάβω επίσης ότι σε ότι έχει σχέση με αγγλικά, εδώ είμαι.
MIUI photography team
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Δεν είναι και τίποτα δύσκολο, τουλάχιστον αυτό που είχε ο βάλει ο τύπος
-
Ε, ναι. Απλά θέλει να επιλέξεις ένα θέμα, λίγη "σάλτσα" και να το σερβίρεις. Πιστεύω τα παιδιά εδώ είμαστε αρκετά επίπεδα πάνω. Μας έχει φάει η μετριοφροσυνη.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Νομίζω ότι το καλύτερο είναι μία επικοινωνία μαζί τους, αναφέροντας ότι υπάρχουν αρκετά μέλη από την ελληνική Xiaomi κοινότητα που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο project ως ομάδα, εξηγώντας τους λόγους αυτής της προσέγγισης στο θέμα.
Αν απορρίψουν την πρόταση, υπάρχουν μετά και άλλοι "τρόποι".
Αν και πραγματικά δεν βλέπω τον λόγο για κάτι τέτοιο.
Τι το καλύτερο από μία υποομάδα μέσα στην γενικότερη ομάδα.
Όπως λένε και αυτοί...
We are a group of people who have a big passion for photography and love to share our advice and photos for everyone to enjoy. -
Το έχω γράψει και εγώ αυτό πιο πριν.
Εγώ πάντως θα επικοινωνήσω μαζί τους σήμερα το βράδυ, για να δούμε τι θα γίνει. Αν έχει κάποιος άλλος καμία άλλη ιδέα, ως το βράδυ, πείτε μου.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0