Το κινητό το έχω κάνει πολλές φορές wipe data από recovery και το έχω βάλει σε fastboot άπειρες και μετά reboot χωρίς αποτέλεσμά...δοκίμασα και το xiaomi tool διαβάζει το κινητό σε fastboot αλλά το συγκεκριμένο tool προϋποθέτει να είναι τουλάχιστον ανοιχτό για το usb debugging...πρόβλημα για δυνατούς λύτες δεν ξέρω ποια επιλογή υπάρχει ακόμα να δοκιμάσω..
Bootloop σε ολοκαίνουργιο Mi6
-
-
Δοκίμασε με το Κινέζικο με τον οδηγό μήπως το δει, παρεβλεψε τα περισσότερα βήματα κατεβάσετε προς το παρόν μόνο το Κινέζικο, και πήγαινε εκεί που λέει ο οδηγός ότι το βάζουμε σε fastboot και το συνδέουμε με το PC, μήπως είσαι τυχερός και το διαβάσει. Κοίταξε αναλυτικά της φωτογραφίες. xiaomi-miui.gr/community/index…ωμένο-bootloader-fastboo/
-
Testpoint unbrick μένει εάν δεν δουλέψει το Κινέζικο mi PC suite για να το γυρίσεις σε edl mode μια που το deepflash δεν δουλεύει στο Sagit. @geoanto555 βοήθεια!!
Πέρασε driver για snapdragon
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και μετά προσπαθείς να το γυρίσεις σε 9008.
Flash And Unbrick Xiaomi MI6 Testpoint Method - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official Forum -
Εκανα αναλυτικά τα βήματα που αφορούν το fastboot με το κινέζικο mi pc suite θυμαμαι είχε δουλέψει στο mi5 μου μια χαρά αλλά σε αυτό το άφησα για ώρες το βράδυ και στο ένα pc που δοκίμασα έμεινε κολλημένο στο 2% και στο άλλο μου έβγαλε μήνυμα στα κινέζικα με ένα λινκ που οδηγούσε στην αίτηση ξεκλειδωματος του bootloader
-
Σε ποια περιοχή είσαι ?
Έχεις team viewer να το δούμε λίγο μαζί ?
Στείλε προσωπικό μήνυμα αν είναι -
@NasDriver σου στέλνω σε λίγο προσωπικό μήνυμα...η λύση του testpoint που πρότεινε το παλικαρι είναι λύση που δε θα ακολουθήσω δε λέει να ανοίξω το κινητό χάνω κάθε δικαίωμα εγγυησης και περίπτωσης αποζημίωσης
-
Με αυτό δοκίμασες με το Κινέζικο ΤΩΡΑ ? Άσε το παλιά το ΤΩΡΑ μετράει.
-
Δεν μπαίνει edl
Είναι κλειδωμένος ο bootloader
Δεν το βλέπει το κινέζικο mi pc suite σε fastboot mode
Το βλέπει σε recovery mode, δοκιμάζουμε τώρα την τελευταία global stable, την developer δεν την έβλεπε.. -
Παιδιά ο τρόπος που είχε γράψει o derveni με το κινέζικο εργαλείο φλασάρει από Fastboot και δεν κοιτάει bootloader κλπ. Με έχει σώσει από 2 χοντρά μπρίκια (Redmi 3x και RN4). Και τα δύο ενώ δεν χαμπάριαζαν τίποτα... με το κινέζικο εργαλείο στρώσαν χαρακτήρα σε dt.
edit... Όπα... τώρα είδα ότι δεν το βλέπει σε Fastboot.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
@pavlidisc Χαίρομαι που σε βοήθησε ο οδηγός αλλά έχω και για recovery Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (recovery) αυτόν δουλεύει τώρα ο @NasDriver να ελπίσουμε να υπάρξει αίσιο τέλος, είμαστε σε αναμονή της ανακοίνωσης του Ανέστη.
=============== Ιαν 15th 2018, 11:00pm ===============
@pavlidisc Ακόμα δεν έμαθες να γράφεις σωστά το όνομα μου βάζουμε το @ μπροστάβλέπω να παίζει στο νήμα φτου σκουληκομυρμηγκότρυπα
-
Θετική ΑπάντησηΑρχικά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και πιο πολύ τον @NasDriver ...Φιλε @derveni θα δοκιμάσω με τη μέθοδο του recovey να φλασαρω την κινεζική (ίσως να παίζει ρόλο.που το κινητό είναι cmcc version) το φλασάρισμα της τελευταιας global stable recovery ενώ έδειξε ότι τη φόρτωσε στο κινητό δεν άλλαξε κάτι...
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Εύχομαι καλή επιτυχία. -
@xrysiko1 Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια τώρα που είσαι ζεστός, ξέρω έχεις κουραστεί δοκίμασε Developer κατέβασε και Κινεζική rom από την στιγμή που το διαβάζει με κάποια θα το περάσει, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις επιτυχία, θα παρακολουθώ το νήμα ως αργά εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα νέα σε λίγο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες